Η Αθηνά Πολίτη επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο, δυναμικό single με τίτλο «Σε γλεντάω»
Η Αθηνά Πολίτη επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο, δυναμικό single με τίτλο «Σε γλεντάω», μια σύγχρονη ρούμπα με έντονο χαρακτήρα και έντονη γυναικεία δύναμη, σε μουσική Κωνσταντή και στίχους Χρήστου Αναστασίου.
Με στίχο που “γράφει” από το πρώτο άκουσμα και ρυθμό που παρασύρει, η Αθήνα παρουσιάζει ένα τραγούδι που μιλάει για αυτοσεβασμό, αξιοπρέπεια και την αποφασιστικότητα να κλείνει οριστικά τις πόρτες που δεν αξίζουν να μένουν ανοιχτές.
Η ερμηνεία της είναι γεμάτη ένταση και καθαρό συναίσθημα, ενώ η παραγωγή συνδυάζει μοντέρνα στοιχεία με την κλασική αισθητική της ρούμπας, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή.
Το νέο hit–single της Αθηνάς Πολίτη, «Σε γλεντάω» , είναι ένα τραγούδι που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που γνωρίζουν την αξία τους και δεν κάνουν πίσω. Ένα κομμάτι που να αγαπηθεί από τα ραδιόφωνα και να αποφέρει ένα από τα δυνατά συνθήματα του φετινού καλοκαιριού.
Τη σκηνοθεσία για το κινηματογραφικής αισθητικής music video ανέλαβε η PixelYou.
Κυκλοφορεί από τη Spicy .




