«Τόσο Δυνατά» | Το νέο τραγούδι & Music Video των Bliss

Jun 04, 2024 No Comments by

Οι Bliss επιστρέφουν δυναμικά για να μας παρουσιάσουν με το νέο τους τραγούδι που έχει τίτλο «Τόσο Δυνατά», μια διαφορετική καλλιτεχνική τους πτυχή, που εξερευνά τα δύσκολα μονοπάτια των προσδοκιών του έρωτα!

Σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη μουσική τους σύνθεση, κινούνται δημιουργικά σε pop & rock μουσικά μονοπάτια, που τα ντύνουν περίτεχνα με ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες και αιθέρια φωνητικά.

Στιχουργικά, το τραγούδι μας μιλάει για τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που γεννιούνται μέσα στη δίνη του έρωτα μεταξύ των συντρόφων. Αναζητώντας το ιδανικό και το τέλειο σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση, χάνεται η μαγεία και οι υψηλές προσδοκίες οδηγούν στην κατάρρευση. Στη σύγχρονη κοινωνία που όλοι γοητευόμαστε από το αψεγάδιαστο, ίσως το ενδιαφέρον θα ήταν να αγαπήσουμε «Τόσο Δυνατά» τις ατέλειες των άλλων, αλλά και τις δικές μας.

Το «Τόσο Δυνατά», μέσα από τις εικόνες του μουσικού του video, μας ταξιδεύει σε φυσικά και ατμοσφαιρικά τοπία που δένουν και εκφράζουν με τον πιο όμορφο τρόπο τις μελωδίες και το νόημα των στίχων της σύνθεσης.

Οι Bliss έρχονται «Τόσο Δυνατά» με το νέο τους digital single, που, σίγουρα, από το πρώτο ρεφρέν θα τους ακολουθήσετε στις ιδιαιτέρες μελωδικές τους αναζητήσεις. Απλά αφεθείτε στον δημιουργικό κόσμο του «Τόσο Δυνατά» και των Bliss!

Δείτε το video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Τόσο Δυνατά» | Το νέο τραγούδι & Music Video των Bliss”

Leave a Reply