Οι ENORASIS κυκλοφόρησαν το νέο τους album «Βγες Από Τα Δικά Σου Όρια»

Jul 10, 2024 No Comments by

Οι ENORASIS , το νέο αγαπημένο συγκρότημα της ελληνικής pop/ rock σκηνής, επιστρέφουν δισκογραφικά και παρουσιάζουν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Βγες Από Τα Δικά Σου Όρια» , που κυκλοφορεί από την Plus Rec και την Panik Records, προτείνοντάς μας ένα διαφορετικό μουσικό μονοπάτι, χωρίς κανόνες και όρια.

Το άλμπουμ «Βγες Από Τα Δικά Σου Όρια» είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας, επιμονής και αγάπης από τους ENORASIS. Το δημιούργησε με μεγάλη χαρά και με την πεποίθηση να ακούγεται στον μουσικόφιλο σαν ένα ολοκληρωμένο μουσικό έργο που κυλάει αρμονικά. Στα 11 κομμάτια που περιέχει το άλμπουμ που συναντάμε ηχηρές συνεργασίες: με τη μουσική των Arcade, το γνωστό παραγωγό Soumka, τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Τερζή, καθώς και 2 remix από τους Dj Piko & Johnny Giannousis.

Μερικές από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του άλμπουμ είναι τα singles «Αδιόρθωτη Καρδιά», «Μια Ζωή», «Η Αλήθεια Μου», «Φεγγάρι Απαγορευμένο» και «Δεν Αντέχω (Live Version)». Ακόμα πιο ενδιαφέρουσες είναι οι νέες μουσικές συνθέσεις του συγκροτήματος, «Βγες Από Τα Δικά Σου Όρια», «Όπως Τα Άφησες» και «Αν Μπορείς», που έρχονται να μας ξεσηκώσουν με τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία τους.

Προπομπός και πρώτο ραδιοφωνικό single του άλμπουμ είναι το ομότιτλο «Βγες Από Τα Δικά Σου Όρια» , μια κεφάτη electro pop σύνθεση του καταξιωμένου δημιουργού Νίκου Τερζή, που με τους στίχους του μας προτρέπει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της καρδιάς, να προσπεράσουμε όλα εκείνα τα στεγανά. που μας κρατάει πίσω και να βγούμε στο φως.

Οι ENORASIS με το νέο τους άλμπουμ μας προτρέπουν να βγούμε από τα δικά μας όρια και να ακολουθήσουμε αυτό το καλοκαίρι στο ξεχωριστό μουσικό ταξίδι τους!

Δείτε τη λίστα αναπαραγωγής του άλμπουμ:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Οι ENORASIS κυκλοφόρησαν το νέο τους album «Βγες Από Τα Δικά Σου Όρια»”

Leave a Reply