“Βασίλης Καρράς – 40 Χρόνια” | Το tralala.gr στη συνέντευξη τύπου για τις 2 επετειακές του συναυλίες! (Φωτορεπορτάζ + βίντεο)

May 03, 2017 No Comments by

Όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου για τις δύο μεγάλες συναυλίες του Βασίλη Καρρά!

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης συμπλήρωνει φέτος 40 επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της Ελληνικής μουσικής. Ο ερτομασμός του μεγάλου αυτού ταξιδιού θα γίνει αρχικά στην Αθήνα στίς 17 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας και στη συνεχεία θα ανηφορίσει προς το Λιμάνι Θεσσαλονίκης στις 28 Ιουνίου. Μαζί του θα βρίσκονται και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο ΜπάμπηςΣτόκας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιώργος Σαμπάνης κ.α.

Με αφορμή τις δύο συναυλίες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 17/6 και 28/6 αντίστοιχα, ο Βασίλης Καρράς καλωσόρισε τους ανθρώπους των ΜΜΕ και όχι μόνο, στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 26 Απριλίου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Ιανό.

Ο Βασίλης Καρράς συγκινημένος ευχαριστήσε το κόσμο που βρέθηκε στον Ιανό αλλά και τους καλλιτέχνες που θα βρεθούν μαζί του στη σκηνή.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μπάμπης Στόκας που βρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου μίλησαν για το μεγάλο αυτό καλλιτέχνη με τα καλύτερα λόγια ενώ εξέφρασαν και τη χαρά τους που θα συμμετέχουν στις δύο συναυλίες του.

Δείτε απόσπασματα από όσα είπαν οι καλλιτέχνες αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Βασίλης Καρράς

Γιάννης Ζουγανέλης

Μελίνα Ασλανίδου

Μπάμπης Στόκας

Ρεπορτάζ & βίντεο: Κατερίνα Γκίνη

Φωτογραφίες: Δήμητρα Τσίπη

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Βασίλης Καρράς – 40 Χρόνια” | Το tralala.gr στη συνέντευξη τύπου για τις 2 επετειακές του συναυλίες! (Φωτορεπορτάζ + βίντεο)”

Leave a Reply