Το tralala.gr στη παρουσίαση της βιογραφίας του Μιχάλη Μενιδιάτη! (Φωτορεπορτάζ + video)

Apr 07, 2017 No Comments by

Την τρίτη4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βίβλιου για το Μιχάλη Μενιδιάτη.

Στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του βίβλιου Μιχάλης Μενιδιάτης – Πετραδάκι… πετραδάκι… έως την κορυφή” από τις εκδόσεις Μέναδρος.

Πρόκειται για τη βιογραφία του μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη, Μιχάλη Μενιδιάτη, που γράφτηκε από το Κώστα Μπαλαχούτη και περιέχει στιγμές της ζωής του από τα παιδικά του χρόνια, την αναγνωρισημότητα και τη μεγάλη καριέρα με τις πολλές επιτυχίες μαζί όμως και με τις δυσκολίες που πέρασε.

Στη συγκινιτική εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από την οικογένεια του, πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Πασχάλης, η Χαρούλα Λαμπράκη, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιώργος Γιαννιάς κ.α.! Ακόμα είδαμε και ανθρώπους του πολιτικού χώρου όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Σίμος Κεδίκογλου.

Για το Μιχάλη Μενιδιάτη μίλησαν οι Γιώργος Λιάνης, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Κώστας ΜπαλαχούτηςΓεράσιμος Ανδρεάτος και ο γιος του Χρήστος.

Στο τέλος της βραδιάς ο Χρήστος Μενιδιάτης, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες του πατέρα του ανάμεσα τους το “Πετραδάκι πετραδάκι”.

Ρεπορτάζ, φωτογραφίες & video: Κατερίνα Γκίνη

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Το tralala.gr στη παρουσίαση της βιογραφίας του Μιχάλη Μενιδιάτη! (Φωτορεπορτάζ + video)”

Leave a Reply