Το “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα κυκλοφορεί και στο εξωτερικό από τη Sony Music International!

May 21, 2018 No Comments by

Η Ελένη Φουρέιρα υπογράφει δισκογραφικό συμβόλαιο εκτός συνόρων!

Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην φετινή Eurovision από την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego, άνοιξαν οι δρόμοι για διεθνή καριέρα για την γνωστή τραγουδίστρια. Πριν από περίπου δύο μέρες όπως έγινε γνωστό, στο πακέτο τραγουδιών που εξασφάλισε η Sony Music (International) είναι και το Fuego της Ελένης Φουρέιρα. Εκτός από το Fuego η Sony Music εξασφάλισε και άλλα κομμάτια από το φετινό διαγωνισμό, μεταξύ αυτών και τη συμμετοχή της Τσεχίας.

Αρχικά μετά την Eurovision το Fuego και η καριέρα της φετινής εκπροσώπου της Κύπρου έφτασαν στα ύψη! Συγκεκριμένα το Fuego σκαρφάλωσε σε διεθνή charts των Itunes (17 χώρες), Spotify (20 χώρες) και Apple Music (31 χώρες) σε πολλές χώρες. Επίσης η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε πολύ στο global ranking αγγίζοντας καλλιτέχνες όπως η Nicki Minaj και η Beyonce! Επομένως ένα τέτοιο επαγγελματικό βήμα με την Sony Music ήταν αναμενόμενο!

Να σας ενημερώσουμε πως στο δυναμικό της Sony Music ανήκουν και έχουν υπάρξει καλλιτέχνες όπως οι: Alicia Keys, Beyonce, Britney Spears, Camila Cabello, David Guetta, Calvin Harris, Justin Timberlake, Katy Perry κλπ. Κάποιοι από τους Eurostars που κατάφεραν να συνεργαστούν με την Sony Music είναι οι Mikolas Josef, Conchita Wurst, Jessica Mauboy κλπ.

Όσον αφορά Έλληνες καλλιτέχνες, λίγοι από αυτούς κατάφεραν να συνεργαστούν μόνο με το ελληνικό παράρτημα της Sony Music (Άννα Βίσση, Αντώνης Ρέμος, Έλενα Παπαρίζου, Ήβη Αδάμου, Καίτη Γαρμπή κλπ). Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η μόνη τραγουδίστρια με καριέρα στην Ελλάδα που κατάφερε να υπογράψει διεθνές δισκογραφικό συμβόλαιο ήταν η Έλενα Παπαρίζου με την Universal Music!

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε το παράρτημα της Sony Music στην Πολωνία μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

Η νέα της συνεργασία σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την συνεργασία της με την Panik Records καθώς η συνεργασία τους ανανεώθηκε λίγο πριν την Eurovision.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Το “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα κυκλοφορεί και στο εξωτερικό από τη Sony Music International!”

Leave a Reply