Το “Caramela”της Ελένης Φουρέιρα θα είναι το επίσημο soundtrack της ταινίας «Αιγαίο SOS»!

Jul 20, 2018 No Comments by

Διαβάστε περισσότερα.

Εδώ και περίπου 20 μέρες έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Πιέρρου Ανδρακάκου «Αιγαίο SOS«. Εκεί λοιπόν έγιναν και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το νέο single της Ελένης Φουρέιρα καθώς αυτό είναι και το επίσημο soundtrack της ταινίας. Θα έχει κάποια συμμετοχή στην ταινία η εκρηκτική performer;

Η υπόθεση

Καλοκαίρι 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ.

Η Ελένη Φουρέιρα στην ταινία

Η εκρηκτική τραγουδίστρια ,όπως για πρώτη φορά γίνεται γνωστό, θα έχει και έναν μικρό ρόλο στην ταινία. Ίσως ο ρόλος αυτός έχει κάποια σχέση και με τον ρόλο του Πάνου Βλάχου ο οποίος θα υποδυθεί τον Καρδιτσιώτη ΟΥΚά Μαυρογιαννέα και , όπως ο ίδιος δήλωσε, θα έχει «κόλλημα» με την Ελένη Φουρέιρα.

Επίσης εκτός από την μικρή της αυτή συμμετοχή η Ελένη Φουρέιρα θα είναι και αυτή που θα τραγουδήσει το soundtrack της ταινίας και βέβαια αυτό δεν είναι άλλο από το «Caramela«. Τα γυρίσματα του κλιπ ολοκληρώθηκαν στην Ανάβυσσο με την Ελένη Φουρέιρα να κλέβει τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά. Θάλασσα, σκηνές από την ταινία και καλοκαιρινός ήλιος είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα απαρτίζουν το κλιπ.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα θα έχει μια τέτοια συμμετοχή σε ταινία καθώς και το 2017 έπαιξε έναν πολύ μικρό ρόλο στην ταινία Bachelor 2. Τον ρόλο της αυτόν συνόδευσε και με το τραγούδι της «Βασίλισσα» αφού αυτό αποτέλεσε το official soundtrack της ταινίας.

Να σας θυμίσουμε πως το «Caramela» είναι ένα κομμάτι με latin ρυθμό, δυναμικό beat και άκρως καλοκαιρινό tempo που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

Ακούστε το:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Το “Caramela”της Ελένης Φουρέιρα θα είναι το επίσημο soundtrack της ταινίας «Αιγαίο SOS»!”

Leave a Reply