Θοδωρής Μαραντίνης: “Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ επαγγελματία και ψωνάρας”

Oct 26, 2018 No Comments by

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαντίνη που συζητήθηκαν!

Στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Νίκου Μουτσινά “Για την παρέα”, στο νεοσύστατο κανάλι OPEN, έδωσε συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης και μίλησε για όλα.

Όπως ήταν φυσικό, ο παρουσιαστής του ζήτησε να τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα και συζητήθηκε όσο κανένα με πρωταγωνίστρια τη σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Δημήτρης Παπανώτας από τον τηλεοπτικό αέρα του “Happy Day” προχώρησε σε βαρείς σχολιασμούς σχετικά με τα κιλά της παρουσιάστριας και αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο. Σχολιάστηκε τόσο από την ίδια, όσο και από τον στενό της συνεργάτη και φίλο, Παύλο Σταματόπουλο. Οι εκατέρωθεν απαντήσεις συνεχίστηκαν και ο Θοδωρής Μαραντίνης μέσω ενός post του στο instagram συγκίνησε περνώντας το μήνυμα του να αγαπάμε τις γυναίκες ανεξαρτήτως κιλών ή εξωτερικής εμφάνισης.

“Με ενόχλησε που κάποιος χλεύαζε τη γυναίκα μου, δεν το επιτρέπω και οφείλω να πάρω θέση. Και κατά δεύτερον με ενοχλεί το μήνυμα που κρύβεται πίσω από αυτό σαν ακροατής και σαν γονιός. Με ενοχλεί που έχει βήμα κάποιος, ενός προτύπου που εγώ διαφωνώ. Δεν ασχολούμαι με μικρότητες και κατινιές, με ενόχλησε σε διαφορετικά επίπεδα”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Θοδωρής Μαραντίνης: “Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ επαγγελματία και ψωνάρας””

Leave a Reply