Συνέντευξη | Άντζελα Δημητρίου: «Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να χάνεις τα πάντα και να ξαναρχίζεις από την αρχή»

Aug 23, 2018 No Comments by

Η Άντζελα Δημητρίου μιλά αποκλειστικά στο tralala.gr λίγο πριν τη μεγάλη της συναυλία στο Βεάκειο!

Γυναίκα ιστορία, γυναίκα βασίλισσα, μια καλλιτέχνιδα με μακριά όσο και επιτυχημένη μουσική διαδρομή, η “λαίδη” του ελληνικού πενταγράμμου, η Άντζελα Δημητρίου έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο για μια και μοναδική συναυλία την Τρίτη 28 Αυγούστου. Μια συναυλία για να γιορτάσει τα 40 χρόνια της στο τραγούδι και τα έσοδα της οποίας θα δοθούν, με δική της πρωτοβουλία, στους πυρόπληκτους.

40 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Ποιο είναι το αίσθημα σας;

Νιώθω χαρούμενη και γεμάτη. Ξεκίνησα από το μηδέν, γνώρισα ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν μου έδωσαν τα τραγούδια τους και με στήριξαν. Δούλεψα πολύ και σκληρά. Έκανα επιτυχίες, είδα τις πωλήσεις των δίσκων μου να εκτοξεύονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μπήκα στα μεγαλύτερα μαγαζιά και δεν έπεφτε καρφίτσα.Δέχομαι συνεχώς προτάσεις για να τραγουδήσω στο εξωτερικό. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω; Είχα μεγάλες χαρές αλλά και δυσκολίες. Όμως κατέληξα ότι τίποτα δεν γίνεται εύκολα. Τίποτα δεν μας χαρίζεται. Θέλει δουλειά και αγάπη γι αυτό που έχεις επιλέξει να κάνεις.

Γιατί πήρατε την πρωτοβουλία να δώσετε τα έσοδα της συναυλίας στους πυρόπληκτους;

Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να χάνεις τα πάντα και να ξαναρχίζεις από την αρχή. Με ευαισθητοποιεί πολύ ο ανθρώπινος πόνος. Στο Μάτι χάθηκαν ζωές, χάθηκε η ανθρώπινη αξιοπρέπεια,χάθηκαν οι κόποι χρόνων. Δεν μπορώ να μείνω απαθής μπροστά σε αυτή την καταστροφή. Θέλω να είμαι παρούσα . Σκέφτηκα ότι εμείς – εγώ και οι συνεργάτες μου – μπορούμε να βοηθήσουμε με αυτό τον τρόπο.

Τι θα ακούσουμε στη συναυλία σας; τι τραγούδια θα απολαύσουμε;

Περιμένω με μεγάλη χαρά αυτή τη συναυλία. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να περάσουμε όμορφα, να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε. Οι εποχές είναι δύσκολες και ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη να χαρεί. Θα είναι μια συγκινητική και σπουδαία βραδιά όπου θα ακουστούν όλες ο παλιές και νέες μεγάλες επιτυχίες μου, τραγούδια που άφησαν και εποχή και αγαπήθηκαν πολύ όπως «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», «Κάνε στην άκρη », «Μαργαρίτες» «Ουρανέ», «Ποια θυσία», «Είναι κάτι χαρακτήρες», «Έχτιζα παλάτια », «Τι να την κάνω την αγάπη σου», «Κυρία θα μείνω», «Κλείσε φώτα κλείσε μάτια», «Εσύ τι λες», «Φταίει ο έρωτας», «Έχω μια καρδιά», «Γυναίκα εγώ», «100%», «Δυο φωνές», «Ήθελα να ξερά δεν ντρέπεσαι», «Θέλω να τα σπάσω όλα», «Come back», «Αν είχα έναν άνθρωπο»

Έχετε επιλέξει και ένα ειδικό αφιέρωμα στον Φοίβο. Τι είναι για εσάς ο Φοίβος;

Ο δικός μου άνθρωπος. Τον αγαπώ πολύ και αναγνωρίζω ότι μου χάρισε μεγάλα τραγούδια.

Μετά από τόσα χρόνια επιτυχίας , τόσες συνεργασίες αν κάνατε έναν απολογισμό τι θα λέγατε για σας;

Έχω χαρεί τη ζωή μου. Έχω απολαύσει πολλά πράγματα… Αυτό που επιθυμώ πιο πολύ είναι να συνεχίσω να δουλεύω με την ίδια αγάπη. Τη δουλειά μου θέλω και την αγάπη του κόσμου.

Και ο έρωτας;

Ακούστε έχω συμβιβαστεί πια… Όλοι είμαστε μόνοι μας σ’ αυτή τη ζωή. Μόνοι ερχόμαστε και μόνοι φεύγουμε. Το θέμα είναι να νιώθεις χορτασμένος

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Συνέντευξη | Άντζελα Δημητρίου: «Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να χάνεις τα πάντα και να ξαναρχίζεις από την αρχή»”

Leave a Reply