Σάκης Αρσενίου-Κυριάκος Κυανός|Ανέβασαν την θερμοκρασία με τις επιτυχίες τους και την αποκριάτικη διάθεση τους!

Mar 07, 2014 No Comments by

Δείτε εδώ μερικά αποσπάσματα από την πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση των δύο επιτυχημένων τραγουδιστών όπου για ακόμη μια φορά προκάλεσαν πανικό με τις επιτυχίες τους αλλά και με το χιούμορ που τους διακρίνει.

Ο Σάκης Αρσενίου και ο Κυριάκος Κυανός τα τελευταία χρόνια μονοπωλούν το ενδιαφέρον με το ταλέντο και φυσικά με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι οποίες κάθε φορά είναι ένα ξεχωριστό party στο οποίο η διασκέδαση και το κέφι είναι δεδομένα!

Οι δύο ταλαντούχοι τραγουδιστές μετέφεραν και στο τηλεοπτικό κοινό όλη την ατμόσφαιρα και την ανεβασμένη διάθεση που υπάρχει στις live εμφανίσεις τους μέσα από την εμφάνισή τους στηντηλεοπτική εκπομπή ”Μες την καλή χαρά”. Όπου και οι δύο ήταν μεταμφιεσμένοι διασκεδάζοντας κάνοντας μία μίνι ”προθέρμανση” για αυτό που ουσιαστικά ακολούθησε στο Caramela Live Stage, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη.

Δείτε εδώ μερικά αποσπάσματα από την άκρως ”ανεβασμένη” και αποκριάτικη εμφάνιση των δύο αγαπημένων τραγουδιστών, απολαμβάνοντας παράλληλα μερικές από τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Σάκης Αρσενίου-Κυριάκος Κυανός|Ανέβασαν την θερμοκρασία με τις επιτυχίες τους και την αποκριάτικη διάθεση τους!”

Leave a Reply