Ραλλία Χρηστίδου: “Έχει δίκιο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και τον ευχαριστώ που με ανέφερε”

Mar 21, 2014 No Comments by

Με αφορμή τα λεγόμενα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα πριν από λίγες ημέρες σχετικά με τα talent shows, αλλά και την αναφορά στο όνομά της, η Ραλλία Χρηστίδου απαντά…

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Όλα καλά” πριν λίγες ημέρες, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αφού ρωτήθηκε σχετικά με το The Voice αλλά και την εν γένει γνώμη του για τα talent shows, απάντησε:

«Δε θέλω να απομυθοποιείται ένα παιδί το οποίο θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική, πριν γίνει καν. Δεν είναι τυχαίο πως από αυτές τις εκπομπές θα πέρασαν και 500 παιδιά, αν ξεκινήσεις από την πρώτη. Δε λέω πόσοι πάνε και δηλώνουν συμμετοχή. Και έχουν βγει τρεις τραγουδιστές. Μα τρεις τραγουδιστές θα είχαν βγαίνουν ούτως ή άλλως καινούριοι. Δηλαδή ας πούμε, ο Οικονομόπουλος, ο Πετρέλης, κοπέλα δεν ξέρουμε και καμία, εξαφανιστήκαν» και συνέχισε: «Η Ραλλία Χρηστίδου ήταν η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση ας πούμε, και η κοπέλα, αν ήταν αλλιώς και δεν ήταν από εκεί θα είχε καλύτερη πορεία.” 

Με αφορμή λοιπόν όλα αυτά, η γνωστή τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου σε πρωινή εκπομπή που έδωσε συνέντευξη μίλησε για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και με αφοπλιστική ειλικρίνεια είπε:“Καλώς ή κακώς η συμμετοχή σου σε ένα talent show σε χαρακτηρίζει. Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω συνεργαστεί με τον Λαυρέντη Μχαιρίτσα, τον εκτιμώ πάρα πολύ. Έχει απόλυτο δίκιο σ’ όσα λέει, κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Θα ‘ταν ψέμα να διαφωνήσω μαζί του. Τον ευχαριστώ που με αναφέρει!”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ραλλία Χρηστίδου: “Έχει δίκιο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και τον ευχαριστώ που με ανέφερε””

Leave a Reply