Πρεμιέρα για τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Κέντρο Αθηνών με μεγάλη επιτυχία!

Oct 22, 2018 No Comments by

Τα έδωσε όλα στην πρεμιέρα του ο Νίκος Οικονομόπουλος!!

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε ο Νίκος Οικονομόπουλος τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνώνγια μία ακόμη σεζόν. Ο αγαπημένος ερμηνευτής φρόντισε να φτιάξει ένα πρόγραμμα γεμάτο από όλα τα αγαπημένα τραγούδια του, τις μεγάλες επιτυχίες του και οι πόρτες του φιλόξενου Κέντρου Αθηνών άνοιξαν για να μας υποδεχθούν.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε από νωρίς στο κέντρο με σκοπό να απολαύσει από κοντά τον καλλιτέχνη! Το κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και η πρεμιέρα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία υπό το ένθερμο χειροκρότημα του κοινού. Εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα είχε το ολοκαίνουριο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου, “Τώρα τι να το κάνω”, που μόλις κυκλοφόρησε και έχει ήδη γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα των ραδιοφώνων αλλά και του διαδικτύου.

Μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο, στο Κέντρο Αθηνών εμφανίζονται και οι: Josephine Wendel, η Άννα Καμαρινού, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Στέλιος Λεγάκης που έδωσαν δυναμικό παρόν και χάρισαν τη δική τους διαφορετική πινελιά στο πρόγραμμα.

Δεν ήταν λίγοι και οι επώνυμοι εκείνοι που επέλεξαν το Κέντρο Αθηνών για την νυχτερινή τους διασκέδαση. Ανάμεσά τους και η καλλονή σύντροφος του Νίκου Οικονομόπουλου, Ευαγγελία Αραβανή.

Το Κέντρο Αθηνών ξεκίνησε δυναμικά και μας περιμένει κάθε Παρασκευή και Σάββατο για μοναδικές νύχτες διασκέδασης και τον φετινό χειμώνα!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Πρεμιέρα για τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Κέντρο Αθηνών με μεγάλη επιτυχία!”

Leave a Reply