Ποιοι διασκέδασαν στο Posidonio με τον Πάνο Κιάμο;

Jul 23, 2018 No Comments by

Ακλόνητος συνεχίζει τις σαρωτικές εμφανίσεις του, στο κατάμεστο Posidonio, ο Πάνος Κιάμος!

Ο Πάνος Κιάμος γίνεται «ένα» με τον κόσμο σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα τόσο με το απόλυτο hit «θέλω να σε ξαναδώ» τα άλλα νέα τραγούδια του: «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής» όσο και με τις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του. Ο Πάνος Κιάμος χαρίζει μοναδικές στιγμές κεφιού μετατρέποντας την κάθε βραδιά στο Posidonio σε ένα ξέφρενο και συνάμα μοναδικό party, που μένει ανεξίτηλα χαραγμένο στην μνήμη.

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, ο Νικηφόρος, η Μαλού και οι Deevibes.

Ο Νικηφόρος κρατά το κέφι στα ύψη με τις ερμηνείες του, τις επιτυχίες του και την πρόσφατη «Σαν αλήτης» με τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν στο πρόγραμμά του . Η καθηλωτική Μαλού χαρίζει ξεχωριστές στιγμές . Οι Deevibes δίνουν άλλον «αέρα» στο πρόγραμμα και το τραγούδι τους, «Στο σώμα ραντεβού» αρέσει πολύ.

Η Άντζελα Δημητρίου με total black εμφάνιση κέντρισε όλα τα βλέμματα στο Posidonio. Ο Πάνος Κιάμος της παραχώρησε το μικρόφωνο όπου η lady τραγούδησε με τον Πάνο Κιάμο αλλά και διαχρονικές επιτυχίες της .

Τα γενέθλιά του γιόρτασε στο Posidonio, ο Άρης Λουμάκης των Rec συνοδευόμενος από την όμορφη σύζυγό του, τα άλλα μέλη των REC ( Ξένια, Mike) ενώ στην παρέα τους βρισκόταν κι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, που ήταν συμπαίκτης της Ξένιας-REC στο Survivor2. Οι REC επισκέφθηκαν τον Πάνο Κιάμο στο καμαρίνι του κι ο Άρης δέχθηκε τις ευχές του Πάνου Κιάμου για τα γενέθλιά του.

Στο Posidonio διασκέδασε κι ο Γιώργος Δασκουλίδης τον οποίο ο Πάνος Κιάμος τον προσκάλεσε στην πίστα .

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι πραγματικά μοναδικές!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ποιοι διασκέδασαν στο Posidonio με τον Πάνο Κιάμο;”

Leave a Reply