Η πιο… επιτυχημένη χρονιά του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Mar 03, 2017 No Comments by

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος!!

Είναι νέος, ωραίος και απόλυτα επιτυχημένος. Είναι πολύ καλός τραγουδιστής, έχει μεγάλο φανατικό κοινό και φυσικά εξακολουθεί να διατηρεί ένα προφίλ χαμηλών τόνων χωρίς να απασχολεί για την προσωπική του ζωή, παρά μόνο για την πορεία του στο χώρο της μουσικής!

Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό… κι ενώ μπορεί αυτοί οι χαρακτηρισμοί να ακούγονται “βαρύγδουποι”, η αλήθεια είναι πως είναι απόλυτα δικαιολογημένοι και… τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Η δεκάμηνη σεζόν που διήνυσε κάτω από την ίδια στέγη, το Fantasia του χάρισαν την απλόχερη αγάπη του κόσμου και έκαναν το σχήμα ένα από τα πιο επιτυχημένα με sold βραδιές και κέφι μέχρι πρωίας. Ύστερα από σκληρή δουλειά και αγάπη για τη δουλειά τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και μαζί του η Ελένη Φουρέιρα και ο Πέτρος Ιακωβίδης έκαναν το Fantasia τον απόλυτο προορισμό της διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα και το κοινό τους αντάμειψε.

Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και την κυκλοφορία του τελευταίου ολοκληρωμένου δίσκου του πριν περίπου ένα χρόνο. Το album “Όσα Νιώθω” αποτελεί την πιο ώριμη και συμπαγή δουλειά του μέχρι σήμερα με πολλές μεγάλες επιτυχίες και συνεργασίες με σημαντικούς δημιουργούς. “Αθήνα – Θεσσαλονίκη”, “Όσα Νιώθω”, “Το συμπέρασμα” και “Τα κατάφερες” είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια του δίσκου που κατέκλυσαν τα ραδιόφωνα τους τελευταίους μήνες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αυτές τις μέρες ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη και το κοινό του στη συμπρωτεύουσα τον περιμένει εναγωνίως. Στις 24 Φλεβάρη ξεκινά εμφανίσεις με την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη στο Vogue Club και οι τρεις τους μας υπόσχονται κέφι που θα “χτυπήσει” κόκκινο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής και της καριέρας του και αυτό είναι ολοφάνερο!!!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η πιο… επιτυχημένη χρονιά του Κωνσταντίνου Αργυρού!”

Leave a Reply