Πέτρος Κωστόπουλος: “Η Αγγελική Ηλιάδη έχει λυσσάξει εδώ και καιρό στο Instagram”

Mar 02, 2014 No Comments by

Γιατί ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στην Αγγελική Ηλιάδη και τι απαντά η ίδια;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος φαίνεται πως αποφάσισε να αναφερθεί στην Αγγελική Ηλιάδη για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram και να την σχολιάσει:

«Δεν την αφήνω ήσυχη και θα σου πω γιατί… Η Αγγελική Ηλιάδη έχει λυσσάξει εδώ και καιρό στο Instagram, το οποίο είναι δημόσιο μέσο, έχει λυσσάξει, μια με τον Σάββα, μια χωρίς τον Σάββα, μια σέξι, μια με κοιλίτσα… άρα υπάρχει μία αυτοέκθεση, δηλαδή αυτοεκτίθεται τόσο πολύ που το πουλάει!».

https://www.youtube.com/watch?v=p5FBANGXGt8

Φυσικά η απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη δεν άργησε να έρθει, με την τραγουδίστρια να δηλώνει τα εξής:

«Πείτε μου Πέτρο, το Instagram δεν είναι αυτό ακριβώς; Ή μήπως εγώ μόνο το λειτουργώ κατ’ αυτό τον τρόπο; Θα έπρεπε θεωρείτε να ζητάω άδεια για το τι φωτογραφίες θα ανεβάζω; Θα έπρεπε μήπως κάθε φωτογραφία να συνοδεύεται από αιτιολόγηση, επεξήγηση, δικαιολογία, ερμηνεία; Μήπως τελικά πρέπει να χαλαρώσετε λιγάκι στον τρόπο σας, να σέβεστε και να μην προσβάλλετε ανθρώπους που ουδέποτε σας ενόχλησαν; Θεωρώ ότι αυτή η τσίτα σας δεν θα σας φέρει μεγαλύτερα νούμερα στην εκπομπή σας. Λυπάμαι γιατί σας είχα για πιο ευγενή χαρακτήρα. Ευθύ, ντόμπρο, αληθινό αλλά με ευγένεια άνθρωπο. Αύριο θα ανεβάσω τα γεμιστά που θα μαγειρέψω για να ‘πουλήσω’ το πόσο καλή μαγείρισσα είμαι! Με εκτίμηση, Αγγελική Ηλιάδη».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Πέτρος Κωστόπουλος: “Η Αγγελική Ηλιάδη έχει λυσσάξει εδώ και καιρό στο Instagram””

Leave a Reply