Πάολα | Δείτε ποιους υποδέχτηκε στην σκηνή του “Teatro”

Mar 09, 2014 No Comments by

Το Teatro πλημμύρισε από διάσημους τραγουδιστές που βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια, για να απολαύσουν το επιτυχημένο σχήμα.

Στην πίστα ανέβηκαν και τραγούδησαν ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου με το ντουέτο τους ” Σαν έρθει η μέρα” και αποθεώθηκαν. Ακολούθησε ο Χρήστος Μάστορας, που υποκλίθηκε στηνΠάολα και πήρε μικρόφωνο. Έπειτα ο Κώστας Μαρτάκης που ερμήνευσε το “Έτσι ξαφνικά” του Αντώνη Ρέμου. Το νυχτερινό κέντρο ρίχνει αυλαία στις 8 Μαρτίου και ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη για ένα μήνα από τις 14 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Teatro:

” Το Teatro Music Hall στις 8 Μαρτίου ολοκληρώνει μια σειρά εμφανίσεων που στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης, η Τάμτα και ο STAN προσφέροντας μια διαφορετική πρόταση στην νυχτερινή Αθήνα σεβάστηκαν της καλλιτεχνική τους πορεία και αξία και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και εσείς αυτό το αγκαλιάσατε με θέρμη. Από τις 14 Μαρτίου το σχήμα θα ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη και στο νυχτερινό κέντρο Πύλη Αξιού για λίγες εμφανίσεις. Για τα επόμενα βήματα τόσο της Πάολα όσο και του Παντελή Παντελίδη θα ενημερωθείτε με επίσημη ανακοίνωση”.

Η Πάολα ερμηνεύει το ντουέτο που έχει με τον καλεσμένο της:

Δείτε τον Μιχάλη Κουινέλη και την Ήβη Αδάμου:

Στην σκηνή και ο Κώστας Μαρτάκης:

Τέλος ακολούθησαν οι “Μέλισσες”:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Πάολα | Δείτε ποιους υποδέχτηκε στην σκηνή του “Teatro””

Leave a Reply