Πάνος Καλίδης: “Ήταν πολύ χαζός ο δημοσιογράφος για να γράψει ότι δεν μιλάω με τον συνάδελφο μου”

Mar 11, 2014 No Comments by

O Πάνος Καλίδης καλεσμένος στην εκπομπή “Δρομό…φατσες” και μίλησε για την νέα του επιτυχία και τα επόμενα του επαγγελματικά σχέδια.

“Στην Κύπρο πέρασα τα καλύτερα μου βράδια , που ήταν γεμάτα διασκέδαση, τραγούδι και χορό. Έχω μια ιδιαίτερη χημεία με τους Κύπριους” δήλωσε στην τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στον“Δρόμος Κύπρου”.

Ο ερμηνευτής μίλησε και για το ολοκαίνουργιο του τραγούδι “Έχω Γιορτή”. “Το βγάλαμε μετά τις απόκριες γιατί δεν θέλαμε να χαρακτηριστεί ως αποκριάτικο. Είναι ένα τραγούδι φρέσκο, νεανικό και είναι σε λάτιν ρυθμούς”. Αποκάλυψε επίσης ότι ετοιμάζει το νέο του video clip, στο οποίο θα γίνεται ένα μεγάλο πάρτι και θα βγει σε δυο version, μια κατάλληλη για όλους και μια ακατάλληλη κάτω των 18.

Στην συνέχεια μίλησε και για τα ψευδή δημοσιεύματα, περί παρεξήγησης με στενό του συνεργάτη. “Ήταν πολύ χαζός ο δημοσιογράφος της γνωστής εφημερίδας, για να γράψει ότι δε μιλάω με τον συνάδελφο μου”. Ο Πάνος Καλίδης χρησιμοποιεί τα social media για να απαντήσει όταν τον ενοχλήσει κάτι και όχι μέσω εκπομπών.

Στις 14 Μαρτίου ο τραγουδιστής θα ξεκινήσει live εμφανίσεις με τον Ηλία Βρεττό και την Κατερίνα Στικούδη, στην Θεσσαλονίκη.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Πάνος Καλίδης: “Ήταν πολύ χαζός ο δημοσιογράφος για να γράψει ότι δεν μιλάω με τον συνάδελφο μου””

Leave a Reply