Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Vogue της Θεσσαλονίκης!

Feb 28, 2017 No Comments by

Η νυχτερινή διασκέδαση στην πρωτεύουσα φαίνεται πως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της αφού η ανταπόκριση του κοινού είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητική.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν και οι σπουδαίες μουσικές συμπράξεις που πραγματοποιούνται, με τους επιχειρηματίες να πιάνουν τον παλμό της εποχής και να δημιουργούν εκπληκτικά μουσικά σχήματα σε κάθε γωνιά της πόλης. Μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις των τελευταίων χρόνων, το Fantasia, τον φετινό χειμώνα πορεύεται με το καλοκαιρινό του σχήμα που έφερε τα πάνω κάτω στη νύχτα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα και ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζουν την μεγάλη τους επιτυχία και πολύ σύντομα αναμένεται να βρεθούν στην Θεσσαλονίκη και το VOGUE Club. Φυσικά αυτό θα συμβεί μετά το τέλος των εμφανίσεών τους στο Fantasia το οποίο συνεχίζει να γεμίζει ασφυκτικά κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ. Οι τρείς καλλιτέχνες θα συνεχίζουν την συνεργασία τους και με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη αφού εκτός από το Fantasia, πλέον περνά στην κατοχή του και το VOGUE Club Αργυρός Φουρέιρα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – VOGUE CLUB 2017

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας συστήθηκε μέσα από την μικρή οθόνη και το μουσικό reality show FAME STORY. Ο γνωστός τραγουδιστής κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις και μετά το τέλος του παιχνιδιού ξεκίνησε να διαγράφει μια εκπληκτική πορεία που σύντομα τον ανέδειξε σε έναν από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές.  Έχει κυκλοφορήσει 5 δισκογραφικές δουλειές από τις οποίες τα περισσότερα κομμάτια έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολύ γρήγορα ο Κωνσταντίνος Αργυρός κέρδισε και το στοίχημα της πίστας και είδε το όνομά του να σκαρφαλώνει στην κορυφή της μαρκίζας. Φέτος απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου που από το περασμένο καλοκαίρι κατακλύζει το Fantasia για να τον αποθεώσει. Ο τραγουδιστής μάλιστα πολύ σύντομα αναμένεται να βρεθεί και στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο VOGUE Club όπου έχοντας μαζί του για ακόμη μια φορά την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη θα αναλάβει να ξεσηκώσει το κοινό της συμπρωτεύουσας.

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ –VOGUE CLUB 2017

Από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση με το συγκρότημα Mystique, η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε την αγάπη του κόσμου που συνεχίζει να την στηρίζει μέχρι και σήμερα. Οι μεγάλες της επιτυχίες κατακλύζουν καθημερινά τόσο τα ραδιόφωνα όσο και τα μεγαλύτερα clubs της χώρας. Πολύ σύντομα η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί σε ένα από αυτά για μια σειρά εμφανίσεων. Το συγκεκριμένο μαγαζί θα είναι το VOGUE Club στη Θεσσαλονίκη στο οποίο φυσικά δεν θα είναι μόνη της αλλά με τον αχτύπητο συνδυασμό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

VOGUE CLUB 2017

To VOGUE Club  φαίνεται πως το νέο έτος θα πρωταγωνιστήσει και πάλι για τα καλά στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης.  Το γνωστό μαγαζί, να φέρει στην σκηνή του την άνοιξη το πιο hot σχήμα της πρωτεύουσας με Κωνσταντίνο Αργυρό, Ελένη Φουρέιρα και Πέτρο Ιακωβίδη.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Vogue της Θεσσαλονίκης!”

Leave a Reply