Ο Κιαμό…χαμός συνεχίζεται στο Posidonio! (φωτογραφίες)

Jul 04, 2018 No Comments by

Μοναδικές είναι οι βραδιές στο κατάμεστο Posidonio!

Ο Πάνος Κιάμος ερμηνεύει το απόλυτο Hit «Θέλω να σε ξαναδώ» και γίνεται «ένα» με τους παρευρισκόμενους, που χορεύουν και τραγουδούν παρέα του. Ενθουσιώδης είναι η ατμόσφαιρα τόσο στα νέα τραγούδια του Πάνου Κιάμου: «θέλω να σε ξαναδώ», «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής» όσο και στις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του. Ο Πάνος Κιάμος εκτοξεύει το κέφι όπως μόνο εκείνος ξέρει και η κάθε βραδιά στο Posidonio είναι κι ένα ανεπανάληπτο party.

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, ο Νικηφόρος, η Μαλού και οι Deevibes.

Ο Νικηφόρος κρατά το κέφι στα ύψη με τις ερμηνείες του και τις επιτυχίες του με τον κόσμο να συμμετέχει στο πρόγραμμά του . Το νέο του τραγούδι «Σαν αλήτης» έχει αγαπηθεί. Η Μαλού καθηλώνει με την φωνή της και στις δικές της επιτυχίες. Οι Deevibes βάζουν την δική τους σφραγίδα ενώ το καινούριο τραγούδι τους, «Στο σώμα ραντεβού» αρέσει πολύ.

Στο Posidonio διασκέδασε ο Λεπα. Στο Posidonio διασκέδασε o Θέμης Αδαμαντίδης . Ο Πάνος Κιάμος τον καλωσόρισε κι άρχισε να τραγουδά το τραγούδι «στην καρδιά» το οποίο συνέχισε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Στο Posidonio διασκέδασε ο Ηλίας Βρεττός σε μια από τις σπάνιες εξόδους του μετά την περιπέτειά του. Ο Πάνος Κιάμος τον χαιρέτησε εγκάρδια κι ο Βρεττός ευδιάθετος ανταπέδωσε. Στο Posidonio διασκέδασε κι ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι πραγματικά μοναδικές!

POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035
https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Κιαμό…χαμός συνεχίζεται στο Posidonio! (φωτογραφίες)”

Leave a Reply