Ο Ηλίας Βρεττός,ο Πάνος Καλλίδης & η Κατερίνα Στικούδη | Δείτε τι δήλωσαν για τις εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη

Mar 18, 2014 No Comments by

Η νεανική παρέα έκανε απευθείας σύνδεση από την συμπρωτεύουσα και μίλησαν σε πρωινή εκπομπή.

Ο Ηλίας Βρεττός,ο Πάνος Καλίδης και η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκαν στην εκπομπή “Πρωινό mou”, από την Θεσσαλονίκη. Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για την συνεργασία που θα έχει με τους άλλους δυο καλλιτέχνες λέγοντας ” Είμαστε στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη, είμαι με δυο πολύ καλά παιδιά και άξιους συναδέλφους και έχουμε φτιάξει ένα πολύ κεφάτο, διασκεδαστικό και νεανικό πρόγραμμα”.

Η γυναίκα τις παρέας μίλησε για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το νέο video clip που ετοιμάζει. Η Κατερίνα Στικούδη για τις ανάγκες του “Σ’ ένα όνειρο” έκανε τα γυρίσματα γυμνή, το μόνο που κάλυπτε το κορμί της ήταν το bady painting. Όπως είπε Είναι ένα video clip που έχει πάρα πολλές εκπλήξεις, σε ένα τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σε λίγο”.

Οι τρεις τραγουδιστές που δημιούργησαν ένα υπέροχο σχήμα και θα εμφανίζονται στην Θεσσαλονίκη, στο νυχτερινό μαγαζί “Άστρα” και θα κάνουν έναρξη στην Παρασκευή 14 Μαρτίου.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Ηλίας Βρεττός,ο Πάνος Καλλίδης & η Κατερίνα Στικούδη | Δείτε τι δήλωσαν για τις εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη”

Leave a Reply