Νίκος Βέρτης|Δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook!

Feb 13, 2014 No Comments by

O αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε την πρώτη του φωτογραφία μέσα από την προσωπική του σελίδα στο μεγάλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του και θαυμαστές που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα fan clubs με θαυμαστές που παρακολουθούν τις κοινοποιήσεις αλλά και τα νέα που αφορούν τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά  και ότι σχετίζεται με τον αγαπημένο καλλιτέχνη τόσο από την σελίδα του επίσημου fan club του (https://www.facebook.com/vertis.fanclub) όσο και από την προσωπική του σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/NikosVertisOfficial).

Όλη αυτή η αγάπη και η στήριξη που λαμβάνει καθημερινά ο Νίκος Βέρτης μέσα από την επαφή που έχει με το κοινό τόσο στις εμφανίσεις του όσο και μέσα από την άψογη ηλεκτρονική-social media επαφή τον  ”έπεισε” να κάνει ένα όμορφο δώρο στους θαυμαστές του και είναι φυσικά η κοινοποίηση της πρώτης φωτογραφίας του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράζεται με αυτό τον τρόπο όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς του, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα την πολυπληθή κοινότητα των θαυμαστών του.

Δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που κοινοποίησε ο αγαπημένος τραγουδιστής σε στιγμές χαλάρωσης στο Καϊμακτσαλάν

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Νίκος Βέρτης|Δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook!”

Leave a Reply