Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Το μιούζικαλ συγκεντρώνει τρομερό ενδιαφέρον, αν και είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό”

Apr 04, 2014 No Comments by

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλάει για τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ Annie…

Σε δηλώσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή “Όλα Καλά”, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρεται στην απόφασή του να συμμετέχει στο εν λόγω μιούζικαλ, δηλώνοντας σίγουρος, αλλά και απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή του αυτή.

Πιο συγκεκριμένα:

“Το μιούζικαλ συνδυάζει πολλές πτυχές του καλλιτέχνη. Ο Γουώρμπακς είναι ένας ρόλος όπου χορεύει και τραγουδάει. Ο κλασικός ρόλος του κ. Γουώρμπακς είναι ένας εντελώς διαφορετικός ρόλος από αυτόν του τραγουδιστή, αυτό εξυπακούεται. Το μιούζικαλ όμως συγκεντρώνει τρομερό ενδιαφέρον, αν και είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό. Ό,τι πιο δύσκολο είναι και πιο ενδιαφέρον. Χαίρομαι που είμαι σε αυτή την παράσταση, έχω μάθει πολλά και έχω δουλέψει πάρα πολύ. Είχα τις αμφιβολίες και τις επιφυλάξεις μου αρχικά, αλλά λογικό είναι ό,τι κάνεις για πρώτη φορά να σου δημιουργεί αμφιβολίες και να σε τρομάζει. Η πορεία έδειξε πως ήταν η σωστή επιλογή”.

Στην συνέχεια μοιράστηκε τα συναισθήματα που νιώθει πάνω στην σκηνή δηλώνοντας πως προσπαθεί να ταυτίζεται με τον ήρωα που υποδύεται.

Δεν παρακολουθεί το The Voice αλλά δηλώνει πως “Δεν του έχει γίνει πρόταση για reality , αλλά κάτι που αφορά τη μουσική θα το σκεφτόταν”.

Να σημειώσουμε πως το μιούζικαλ Annie θα κάνει την πρεμιέρα του και στη Θεσσαλονίκη στις 28/3.

Δείτε στο video που ακολουθεί όλη τη συνέντευξη:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Το μιούζικαλ συγκεντρώνει τρομερό ενδιαφέρον, αν και είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό””

Leave a Reply