Με τη Μελίνα Μακρή η Ελλάδα στον OGAE Video Contest 2018!

Oct 04, 2018 No Comments by

Με ποιο τραγούδι συμμετέχει;

Μετά τους διαγωνισμούς OGAE Song Contest (στο οποίο συμμετέχουμε με τη «Βασίλισσα» της Ελένης Φουρέιρα) και OGAE Second Chance Contest (στον οποίον φέτος δεν λαμβάνουμε μέρος αλλά ψηφίζουμε μόνο ως επιτροπή) ο OGAE International μας προσκαλεί να λάβουμε μέρος στον τρίτο διαγωνισμό του δικτύου, τον OGAE Video Contest!

Όπως προδίδει ο τίτλος του, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διεξάγεται ανάμεσα στα σωματεία OGAE και αφορά τα video clips με τα οποία η κάθε χώρα επιλέγει να συμμετέχει! Η ιδέα του διαγωνισμού ξεκίνησε το 2003 από τον OGAE Turkey και μετρά ήδη 15 επιτυχημένα χρόνια!

Μεγάλος νικητής του OGAE Video Contest 2017 ήταν ο OGAE Belgium ο οποίος για φέτος έχει αναλάβει την διεξαγωγή και την διοργάνωση του διαγωνισμού.

Ο OGAE Greece επέλεξε την συμμετοχή του για φέτος με εσωτερική ανάθεση από το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου και το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018! Η συμμετοχή του σωματείου μας λοιπόν για τον OGAE Video Contest 2018 είναι το video clip του τραγουδιού «Θηρίο» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Μακρή.

Το «Θηρίο» κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018 μέσα από την Cobalt Music και αποτελεί την τελευταία μέχρι στιγμής δισκογραφική δουλειά της Μελίνας Μακρή. Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν ο Mark F. Angelo και η ίδια η Μελίνα (οι δύο καλλιτέχνες είναι αδέλφια) ενώ οι στίχοι αποτελούν έμπνευση της Ρένας Καμάρη. Τη παραγωγή του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Κώστας Καλημέρης ενώ το video clip, που καθηλώνει με την ομορφιά του, γυρίστηκε στα πανέμορφα τοπία του Πηλίου σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου & επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Με τη Μελίνα Μακρή η Ελλάδα στον OGAE Video Contest 2018!”

Leave a Reply