Κώστας Μαρτάκης | Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τη βραδιά του Ελληνικού τελικού

Mar 16, 2014 No Comments by

Διεκδίκησε το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Κανένας δε με σταματά».

Ο λόγος για τον Κώστα Μαρτάκη που διαγωνίστηκε για δεύτερη φορά για να πάρει την μαγική πρόκριση για την εκπροσώπηση της χώρας μας και αν και η εμφάνιση και το τραγούδι του ήταν πολύ αξιόλογα, δεν τα κατάφερε. Ο τραγουδιστής μετά το τέλος της βραδιάς δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» πως συγκινήθηκε την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων όταν είδε και την συγκίνηση των νικητών ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχηθεί καλή επιτυχία και προέτρεψε όλους τους Έλληνες να ενωθούν σε αυτή την προσπάθεια για το καλό της χώρας μας.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως δεν απογοητεύτηκε από το αποτέλεσμα και δεν θα δίσταζε να ξανασυμμετέχει και τρίτη φορά προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο μουσικό διαγωνισμό. Όσο για τα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη, που μίλησε για μια στημένη διοργάνωση, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Ένας από τους λόγους που δέχτηκα να συμμετάσχω στον διαγωνισμό -πέρα από τραγούδι που με έκανε να αισθάνομαι ασφαλείς- είναι ακριβώς επειδή υπάρχουν χορηγοί και δεν ήθελα να πάω με χρήματα του ελληνικού κράτους, δεν είναι δυνατόν να ζούμε αυτό που ζούμε και εμείς να ονειρευόμαστε την Eurovision».

Δείτε τι δημοσίευσε ο Κώστας Μαρτάκης στις προσωπικές του σελίδες στο διαδίκτυο λίγες ώρες μετά το τέλος του ελληνικού τελικού:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Κώστας Μαρτάκης | Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τη βραδιά του Ελληνικού τελικού”

Leave a Reply