Και ο Νίκος Μουτσινάς επισκέφτηκε την Καίτη Γαρμπή και τη Στέλλα Καλλή στο Φως!

Mar 27, 2017 No Comments by

Η καλύτερη γυναικεία συνύπαρξη με την Καίτη Γαρμπή και τη Στέλλα Καλλή στο πιο κεφάτο μουσικό πρόγραμμα στο ΦΩΣ ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Απριλίου.

Το “ΦΩΣ” ένωσε τις παρέες και έγινε talk of town αμέσως! κάθε εβδομάδα θαμώνες και οι επώνυμοι φίλοι στο ΦΩΣ παρέα με την Καίτη Γαρμπή και την Στέλλα Καλλή δημιουργούσαν το πιο hot party της Αθήνας!

Ένα μουσικό rollercoaster διασκέδασης για όλα τα γούστα, με τα super hits της Καίτης, αλλά και νέες επιτυχίες από τη δισκογραφία της Στέλλας, Classic ‘90s επιτυχίες, λαικά ακούσματα, dance hits, ιδιαίτερες διασκευές, εκρηκτικές μπαλάντες, solo και εναλλασόμενα ντουέτα που ψυχαγωγούν και δημιουργούν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου άφησαν τη δική τους ποιοτική και ξεχωριστή πινελιά στο ΦΩΣ.

Το ΦΩΣ διάλεξε για την διασκέδαση του, ο Νίκος Μουτσινάς με την παρέα του, και επισκέφτηκε την Καίτη και τη Στέλλα στο καμαρίνι για τις συγχαρεί. Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, στο «ΦΩΣ» κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα στις 19.00 μέχρι 9 Απρίλη!


Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Και ο Νίκος Μουτσινάς επισκέφτηκε την Καίτη Γαρμπή και τη Στέλλα Καλλή στο Φως!”

Leave a Reply