Ημισκούμπρια, Tricky, Chaostar ανεβαίνουν στη σκηνή του Fuzz! 4, 11, 12 & 25/4

Apr 02, 2014 No Comments by

Ο Απρίλιος έρχεται συναυλιακά στο Fuzz!

Την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ θα ανέβουν για τρίτη χρονιά στο stage του FUZZ Club, για την ετήσια συναυλία, που είναι πια θεσμός. H IMIZ BIZ Entertainment διοργανώνει την μεγάλη, επετειακή εμφάνιση των ΗΜΙΖ στην Αθήνα, με αφορμή την συμπλήρωση 18 χρόνων συνεχούς παρουσίας του συγκροτήματος, στα μουσικά δρώμενα. Τα ΗΜΙΖ θα είναι “οπλισμένα” με ρίμες, beats, κοφτερό λόγο και πλούσιο ρεπερτόριο από όλη την δισκογραφία τους, απ’ το 1996 μέχρι το 2014. Καλούνται όλοι οι ημίσκουμπρες, όλοι οι fans και όλοι οι λάτρεις της καλής μουσικής και της ποιοτικής σάτιρας, να δώσουν το παρών και να γιορτάσουμε μαζί την μουσική “ενηλικίωση” των Ημισκουμπρίων. Ακόμα! Guest εμφανίσεις από καλλιτέχνες της Imiz Biz και τους Prejudice Reborn. Την συναυλία θα “ανοίξουν” οι Trendy HooliGuns, για να σας προθερμάνουν κατάλληλα για την απόλυτη ημισκουμπριακή βραδιά. Warm Up από τον QB MIX. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Ώρα Έναρξη: 21:00/Τιμή Εισιτηρίου: 12 Ευρώ/Τιμή Προπώλησης: 9 Ευρώ

Προπώληση: καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Τηλεφωνικά 11876 Online διάθεση: www.viva.gr & www.public.g

Tricky, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας trip hop σκηνής, αλλά και γενικά της μουσικής πραγματικότητας των τελευταίων δύο δεκαετιών, επιστρέφει στη χώρα μας για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 11 Απριλίου στo Fuzz Live Music Club (Αθήνα) και το Σάββατο 12 Απριλίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη). Tricky + opening acts: Spectralfire (Αθήνα) + M.A.t.E. (Θεσσαλονίκη) Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Η προπώληση ξεκινά στα 22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 28 ευρώ. Σημεία διάθεσης: καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου.

Στις 25 Απριλίου οι Chaostar, το πολύ ιδιαίτερο μουσικό σύνολο που σχημάτισε ο Χρήστος Αντωνίου (Septicflesh) το 2000, επιστρέφουν στη σκηνή για ένα μοναδικό live. Οι Chaostar, το πολύ ιδιαίτερο μουσικό σύνολο που σχημάτισε ο Χρήστος Αντωνίου (Septicflesh) το 2000, επιστρέφουν στη σκηνή για ένα μοναδικό live την Παρασκευή 25 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club. Μαζί τους, οι Siva Six και η Άννα Στερεοπούλου. Πρόκειται για μία ξεχωριστή βραδιά, ειδικά για την οποία ο χώρος του Fuzz Club θα διαμορφωθεί ώστε να φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό καθήμενων και ορθίων. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 12 ευρώ (καθήμενοι, 150 θέσεις) και 10 ευρώ (όρθιοι), στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ticket House, Metal Era και Reload.

Fuzz Live Music Club

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

τηλ. 210 3450817

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ημισκούμπρια, Tricky, Chaostar ανεβαίνουν στη σκηνή του Fuzz! 4, 11, 12 & 25/4”

Leave a Reply