Ηλίας Βρεττός|”Για μένα ξεκινάει το τελευταίο τριήμερο στο μαγαζί που μας αγάπησε και το αγαπήσαμε”

Mar 10, 2014 No Comments by

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία κοινοποίηση θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει τόσο το κοινό όσο και τους συνεργάτες του για τα όμορφα βράδια που πέρασαν στο Gotham City Stage…

Ο Ηλίας Βρεττός έγραψε ένα πολύ όμορφο ευχαριστήριο μήνυμα το οποίο και δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter. Μέσω αυτού του μηνύματος ο ταλαντούχος τραγουδιστής ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του καθώς και το κοινό και αλλά και το νυχτερινό κέντρο Gotham City Stage για την άψογη συνεργασία τους και τις όμορφες στιγμές.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Βρεττός αυτό το τριήμερο ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο, με τους Χρήστο Μενιδιάτη και Χριστίνα Σάλτη να συνεχίζουν και τον Ηλία Βρεττό να δίνει τις καλύτερες ευχές τόσο στην επιχείρηση όσο και στους συναδέλφους τους για μια όμορφη συνέχεια.

Δείτε εδώ το μήνυμά του

 

”Το Gotham City Stage ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…
Για μένα όμως ξεκινάει απόψε το τελευταίο ΜΟΥ 3ήμερο στο μαγαζί που μας αγάπησε, το αγαπήσαμε κ κυρίως το αγαπήσατε ΕΣΕΙΣ…!!!
Η επιτυχία έχει άλλη βαρύτητα στις δύσκολες εποχές που ζούμε κ θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ´ την καρδιά μου τους συναδέλφους μου, την επιχείρηση & κυρίως τον κόσμο που μας απογείωσε κανονικά φέτος…
Μια μαγική απ´ ΟΛΕΣ τις απόψεις σαιζόν θα κλείσει για μένα με 3 τελευταία PARTIES σήμερα, αύριο κ μεθαύριο!
Καλή συνέχεια στο Χρήστο, τη Χριστίνα & σε όλο το μαγαζί κ εγώ συνεχίζω ξέρετε που…

Αγαπημένη μου Θες/νίκη σου ´ρχομαι παρέα με Πάνο κ Κατερίνα στα Astra από την επόμενη Παρασκευή 14/3…!!!”

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ηλίας Βρεττός|”Για μένα ξεκινάει το τελευταίο τριήμερο στο μαγαζί που μας αγάπησε και το αγαπήσαμε””

Leave a Reply