Η παρέλαση διασήμων στον Πάνο Κιάμο στο Posidonio συνεχίζεται!

Oct 22, 2018 No Comments by

Ποιοι επώνυμοι επέλεξαν τον Πάνο Κιάμο για τη διασκέδασή τους;

Οι νύχτες στο Posidonio είναι πραγματικά μοναδικές με τον Πάνο Κιάμο στα καλύτερά του. Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου ο Νικηφόρος και η Μαλού. Συμμετέχουν οι Deevibes.

Το βράδυ του Σαββάτου στο κατάμεστο Posidonio διασκέδασαν η Σοφία Βόσσου με την Έλντα Πανοπούλου και την παρέα τους. Ο Πάνος Κιάμος καλωσόρισε δια μικροφώνου την Σοφία Βόσσου και την Έλντα Πανοπούλου. Με συγκίνηση εκμυστηρεύτηκε πως η Σοφία Βόσσου ήταν η πρώτη, που τον πίστεψε καλλιτεχνικά και η Έλντα Πανοπούλου εκείνη στης οποίας την εκπομπή πρωτοεμφανίστηκε τηλεοπτικά με το τραγούδι «χωρίς νερό». Στο δεύτερο πρόγραμμά του, ο Πάνος Κιάμος παραχώρησε το μικρόφωνο στην Σοφία Βόσσου η οποία δήλωσε για τον Πάνο Κιάμο: «είναι φωνάρα είναι ψυχάρα» και ερμήνευσε το «Άνοιξε πέτρα». Στην συνέχεια ο Πάνος Κιάμος , η Σοφία Βόσσου και η Έλντα Πανοπούλου ερμήνευσαν το «φιλαράκι» με τον κόσμο να συμμετέχει μαζί τους . Ακολούθησαν κι άλλες ερμηνείες. (Βίντεο, εδώ: https://youtu.be/GpbHMcrqXDg )

Προηγούμενες βραδιές στο Posidonio διασκέδασαν ο Χρίστος Αντωνιάδης με την παρέα του και ο Σάκης Αρσενίου με την δική του οι οποίοι τραγούδησαν όταν ο Πάνος Κιάμος τους παραχώρησε το μικρόφωνο.

Η κάθε βραδιά στο Posidonio είναι ξεχωριστή, ένα ανεπανάληπτο πάρτυ με τον Πάνο Κιάμο να ανεβάζει το κέφι έτσι όπως εκείνος ξέρει με τις μεγάλες επιτυχίες του και τις νέες: «Θέλω να σε ξαναδώ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής», «αλλού εσύ»…

Το κέφι κρατούν στα ύψη ο Νικηφόρος και η Μαλού ενώ την δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα οι Deevibes.

Το τραγούδι του Νικηφόρου «Σαν αλήτης» έχει ξεπεράσει το 8 εκατομμύρια views στο youtube και το νέο τραγούδι της Μαλού «Άτακτο παιδί» έχει αγαπηθεί.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές!

POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035
https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η παρέλαση διασήμων στον Πάνο Κιάμο στο Posidonio συνεχίζεται!”

Leave a Reply