Η Lady Gaga έρχεται στην Ελλάδα!

Apr 01, 2014 No Comments by

Για μια μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ θα μας επισκεφθεί στις 19 Σεπτεμβρίου η Lady Gaga!

Little Monsters, κραυγάστε ελεύθερα! Η Lady Gaga, ένα από τα μεγαλύτερα pop είδωλα των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να επισκεφθεί τη χώρα μας στα πλαίσια της επερχόμενης παγκόσμιας περιοδείας της, “Lady Gaga’s artRAVE-the ARTPOP Ball”. Κι ενώ όλοι οι Έλληνες fans της είχαν απογοητευτεί καθώς είδαν πως η χώρα μας δεν περιλαμβανόταν στο αρχικό πρόγραμμα του tour της, πλέον δηλώνουν ευτυχισμένοι. Η εταιρία της, βλέποντας πως τα εισιτήρια για τις συναυλίες στην Ευρώπη καταναλώνονταν με γρήγορους ρυθμούς, αποφάσισαν να δώσουν τελικά το ΟΚ στην Αμερικανή τραγουδίστρια να ψυχαγωγήσει και το ελληνικό κοινό της.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα καθώς και με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας εταιρίας Lavris Ltd, στις 19 Σεπτεμβρίου το “Lady Gaga’s artRAVE-the ARTPOP ball” θα προσγειωθεί στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο γήπεδο ΟΑΚΑ. Για την έλευσή της συνεργάστηκαν ελληνική εταιρεία παραγωγής Lavris Ltd και η διοργανώτρια Live Nation Global Touring. Η προπώληση των εισιτηρίων της περιοδείας της έχει ανακοινωθεί πως θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου. Κρίνοντας από κάποια πρώτα σχέδια, η σκηνή της περιοδείας της θα είναι πρωτότυπη για ακόμη μια φορά, περιλαμβάνοντας σπηλιές, διαδρόμους και μικρότερες σκηνές, έτσι ώστε κανένας θαυμαστής να μην μείνει δυσαρεστημένος.

Το “Lady Gaga’s artRAVE-the ARTPOP Ball” είναι η τέταρτη περιοδεία της Gaga και θα πραγματοποιηθεί για την προώθηση του τελευταίου της studio album, “Artpop”, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, φτάνοντας στο Νο.1 πολλών χωρών.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Lady Gaga έρχεται στην Ελλάδα!”

Leave a Reply