Η Demy εκπρόσωπος της Ελλάδας στο New Wave Festival 2018!

Jun 12, 2018 No Comments by

Άλλη μια σημαντική στιγμή για την Demy!

Από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου του 2018 θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία το New Wave Festival. Εκπρόσωπος της Ελλάδας η Demy, η οποία εκπροσώπησε την χώρα μας στο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2017, με το τραγούδι This Is Love.

Ο γύρος προκριματικών της Ρωσίας πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου, ενώ υποβλήθηκαν περισσότερες από 9.000 αιτήσεις.

Περισσότεροι από 150 μουσικοί από διαφορετικές χώρες έλαβαν μέρος στον ημιτελικό. Κάθε ένας από αυτούς είναι ένα ταλαντούχο άτομο. Στους προκριματικούς, οι καλλιτέχνες θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν τόσο παγκόσμιες επιτυχίες όσο και τραγούδια της δικής τους σύνθεσης.

Η κριτική επιτροπή του New Wave Festival, απαρτίζεται από τον καλλιτέχνη, συνθέτη και παραγωγό Philip Kirkorov, τον σκηνοθέτη του διαγωνισμού Alexander Revzin, την μουσικό παραγωγό του διαγωνισμού Anastasiya Mukhina και τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής και καλλιτέχνη, καθώς και συνθέτη και παραγωγό Igor Krutoy.

To New Wave Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής στην Ανατολική Ευρώπη με τηλεοπτική μετάδοση στο prime time των μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων της πρώην Σοβιετικής ένωσης. Αποτελείται από 3 διαγωνιστικές βραδιές. Οι καλλιτέχνες ερμηνεύουν, μία μεγάλη επιτυχία από την χώρα τους, ένα διεθνές χιτ και ένα καινούργιο τραγούδι. Βαθμολογούνται χωριστά σε κάθε βραδιά και στο τέλος προστίθενται τα αποτελέσματα.

To νέο τραγούδι με το οποίο θα διαγωνισθεί η Demy θα είναι του Δημήτριου Κοντόπουλου, ενώ το show, θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

Από το φεστιβάλ έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους ο Sergey Lazarev (το κέρδισε το 2002 ως μέλος του duo Smash, ενώ την ίδια χρόνια ο Dima Bilan βγήκε 4ος), η Jamala (το κέρδισε το 2009) η Tina Karol (όπου το 2005 βγήκε 2η) και διάφοροι άλλοι.

Από την άλλη έχουν εμφανισθεί σαν guest κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Sting, o Ricky Martin, ο Steve Wonder, ο Robbie Williams και άλλοι.

 

Πηγή: infegreece.gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Demy εκπρόσωπος της Ελλάδας στο New Wave Festival 2018!”

Leave a Reply