Γνωρίστε τους Prestige The Band μέσα από το νέο single και video clip τους “Τώρα αρχίζω να ζω”!

Jul 16, 2018 No Comments by

Οι PRESTIGE THE BAND εμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή, με την λάμψη που συνοδεύει το όνομα τους και μια groovy διάθεση, το 2009.

Από τότε μετράνε live και ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, σε μουσικές σκηνές, club και φεστιβάλ. Όπου εμφανίζονται, ο κόσμος χορεύει. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τραγούδια από 5 δεκαετίες με τον δικό τους funky ήχο. Διεθνείς και ελληνικές επιτυχίες των 70’s, 80’s, 90’s & 00’s και του σήμερα διασκευασμένες με prestige ύφος από μια ιδιαίτερα εξωστρεφή μπάντα που μόνο διασκέδαση, προμηνύουν. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος.

Το 2015 ανασυστάθηκαν σε μια μαγική εξάδα και το 2018 μοιράζονται με το κοινό που τους αγάπησε, τo πρώτο τους single και βίντεο κλιπ «Τώρα Αρχίζω Να Ζω» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου, που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ο Γιάννης Χειλάς, ο Θωμάς Πούτας, ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, ο Κώστας Μαραγκός, ο Κίμων Λιμενίδης και ο Νίκος Παπαλεξάνδρου, είναι οι PRESTIGE THE BAND και σας καλούν στο δικό τους λαμπερό party!

PRESTIGE THE BAND

«Τώρα Αρχίζω Να Ζω»

Μουσική & Στίχοι: PRESTIGE THE BAND

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μιχελόπουλος

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γνωρίστε τους Prestige The Band μέσα από το νέο single και video clip τους “Τώρα αρχίζω να ζω”!”

Leave a Reply