Γιώργος Παπαδόπουλος: “Το Just The Two Of Us είναι μια πολύ καλή παραγωγή και ετοιμάζονται πολύ όμορφα πράγματα”

Apr 02, 2014 No Comments by

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μιλάει εφ’ όλης της ύλης σε πρόσφατη συνέντευξή του…

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος καλεσμένος στη τηλεοπτική εκπομπή “ΟΛΑ”, το βράδυ της Δευτέρας μίλησε για την εμπειρία του στην κριτική επιτροπή του “Your Song” στην Κύπρο, τη συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και την επερχόμενη συμμετοχή του στο “Just The Two Of Us”.

Όσον αφορά το κυπριακό talent show “Your Song” και τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δηλώνει πως “Πριν γνωρίσω τον Μικρούτσικο, έβλεπα μόνο το αποτέλεσμα. Είναι από τις 9 το πρωί στο πλατό, βοηθούσε τα παιδιά, τους έφτιαχνε τον ήχο. Είναι αυθόρμητος και αληθινός”.

Για το “Just The Two Of Us” αναφέρει πως “Είναι μια πολύ καλή παραγωγή και ετοιμάζονται πολύ όμορφα πράγματα. Μου έχει κάνει εντύπωση πόσο καλά τραγουδάει η παρτενέρ μου.” χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομά της.

Τέλος, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της καριέρας του:

“Όλοι μας περνάμε δύσκολες στιγμές. Το θέμα είναι να βρεις τη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Έχω περάσει κι εγώ δυσκολίες. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, ήρθα με 534 ευρώ στη τσέπη μου. Είχα επαφές που θα με βοηθούσαν, αλλά τελικά δεν με βοήθησε κανένας”.

Δείτε μέρος της συνέντευξής του στο video που ακολουθεί:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Παπαδόπουλος: “Το Just The Two Of Us είναι μια πολύ καλή παραγωγή και ετοιμάζονται πολύ όμορφα πράγματα””

Leave a Reply