Συνέντευξη | Γιώργος Γιαννιάς: Είμαι πολύ ειλικρινής και με φοβίζει αυτό πολλές φορές!

Jul 06, 2018 No Comments by

Είναι αυτός ο καλλιτέχνης με την βελούδινη φωνή που σε ταξιδεύει με τις ερμηνείες του! Ο Γιώργος Γιαννιάς μετράει αρκετά χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα και παραμένει πάντα προσηλωμένος στον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να προσφέρει στο κοινό τραγούδια που θα αγαπηθούν και θα αντέξουν στον χρόνο!

Με αφορμή το ολοκαίνουριο τραγούδι του «Ετοιμάσου» που κυκλοφορεί από την HeavenMusic, ο αγαπημένος ερμηνευτής Γιώργος Γιαννιάς συνάντησε την αρχισυντάκτρια του Tralala.gr, Σοφία Μπεκιάρη για μια συνέντευξη που αξίζει να διαβάσετε!

Ειλικρινής και με άποψη ο Γιώργος Γιαννιάς μιλάει για όλα!

Γιώργος Γιαννιάς

Ξεκινώντας θέλω να δηλώσω ότι παρόλο που γνωριζόμαστε χρόνια και είμαστε φίλοι, με δυσκολεύεις πολύ κάθε φορά που ζητάω μία συνέντευξη. Μπορείς να πεις δημόσια το λόγο που γίνεται αυτό;

Γενικά δεν μου αρέσουν οι συνεντεύξεις, ούτε μ’ αρέσει να μιλάω για μένα. Αυτό που επιθυμώ είναι να μαθαίνει ο κόσμος άμεσα και αυθόρμητα για εμένα ότι έχει σχέση με τη δουλειά μου. Δεν είμαι πολύ των δημοσίων σχέσεων, εσύ το ξέρεις. Πιο εύκολα θα με βρεις για να τα πούμε έξω για ένα φαγητό, παρά για να κάνω μια συνέντευξη… νιώθω λίγο άβολα.

Μετά από τόσα χρόνια στον χώρο δεν αντιλαμβάνεσαι ότι και αυτό είναι μέρος της δουλειάς σου;

Το έχω αντιληφθεί και επικροτώ αυτούς που έχουν το ταλέντο και το κάνουν. Απλά εγώ δεν μπορώ να το υπηρετήσω, ούτε να το υποστηρίξω… Κακώς βέβαια αλλά δεν είναι στο αίμα μου. Όσες φορές κι αν προσπάθησα, δεν μου βγήκε σε καλό.

Έχει φτάσει σε σημείο να σε ενοχλεί κάποιες φορές που δεν έχεις αυτό το «χαρακτηριστικό»;

Ναι, κάποιες φορές με ενοχλεί πάρα πολύ. Όταν όμως γυρνάω σπίτι και κάνω τον απολογισμό μου είναι καλύτερα γιατί δεν έχω εκτεθεί ψυχολογικά κάπου!

Κάθε σου δουλειά θέλεις να είναι πολύ προσεγμένη και αγαπιέται από το κοινό. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά στη μέχρι τώρα πορεία σου, πιστεύεις ότι θα είχες και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης;

Από το ξεκίνημά μου ήταν αβέβαια τα πράγματα στη δουλειά. Ξεκίνησα από πολύ δύσκολο δρόμο αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα αυτή την οδό, των δημοσίων σχέσεων… του να «τραβηχτώ» παντού απλά για να κερδίσω έναν πελάτη, έναν στιχουργό ή έναν συνθέτη. Δεν ήξερα και ακόμα δεν ξέρω την αξία της δουλειάς που κάνω, της φωνής που λες ότι έχω… γιατί δεν μπορώ να μιλάω εγώ για μένα, ούτε και να παινεύω τον εαυτό μου.

Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι ένας καλλιτέχνης με ωραία παρουσία και μία προσεγμένη εικόνα στα τραγούδια του και στις δουλειές του;

Το αντιλαμβάνομαι και ρίχνω το βάρος μόνο εκεί, στα τραγούδια δηλαδή και πως θα τραγουδήσω σωστά ώστε ο κόσμος να με γνωρίζει μέσω αυτού.

Όλα αυτά τα χρόνια, υπήρξαν άνθρωποι κοντά σου που να προσπάθησαν να σου αλλάξουν αυτή την αντίληψη;

Πάρα πολλοί, συνέχεια και καθημερινά, ακόμα και τώρα. Γίνεται μεγάλος αγώνας απ’ τους φίλους μου και τους συνεργάτες μου ώστε να συμβεί αυτό, αλλά δυστυχώς δεν το ‘χω. Δεν είναι ότι είμαι τεμπέλης, απλά δεν μου βγαίνει.

Έχεις παρεξηγηθεί πιστεύεις ποτέ από αυτή η στάση;

Σίγουρα ναι!

Θεωρείς ότι ίσως να έχεις παρεξηγηθεί κάποιες φορές βγάζοντας προς τα έξω μια εικόνα λίγο απόμακρη ή σνομπ;

Μου το έχουν πει – παλιότερα ειδικά – ότι ήμουν πολύ σνομπ. Καμία σχέση! Αν με γνωρίσει κάποιος καλύτερα θα το καταλάβει, είμαι μες το χιούμορ και τη χαρά.

Γιώργος Γιαννιάς

Αυτό το «Αν με γνωρίσει κάποιος καλύτερα» αφορά μόνο τους πιο δικούς σου ανθρώπους ή εμπιστεύεσαι εύκολα;

Επειδή ο χώρος είναι λίγο περίεργος, από την αρχή έχω επιλέξει να κρατάω λίγους ανθρώπους δίπλα μου για να νιώθω ασφαλής ψυχολογικά πάνω απ’ όλα. Δεν φοβάμαι κανέναν, ούτε ότι μπορεί κάποιος να κάνει κακό στον άλλο έτσι επειδή το θέλει. Μπορεί ίσως να του κάνει στιγμιαίο κακό αλλά κανείς δεν μπορεί να πληγώσει πραγματικά κάποιον. Παρ’ όλα αυτά έχω επιλέξει να έχω λίγους ανθρώπους δίπλα μου.

Έχει τύχει να απογοητευτείς από έναν άνθρωπο που ήταν δίπλα σου και αν ναι, πως το διαχειρίστηκες;

Σταμάτησα τη συνεργασία. Αφήνω πολύ περιθώριο σε κάποιους όταν δουλεύουμε μαζί. Μέχρι να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια, έχω αρκετή υπομονή κι όταν επενδύσω σε κάποιον άνθρωπο θέλω πραγματικά να του δώσω την ευκαιρία που πρέπει. Αν αντιληφθώ ότι δεν αλλάζει κάτι, τελειώνω επιτόπου τη συνεργασία.

Με κορυφή το 10, πόσο ανασφαλής νιώθει ένας καλλιτέχνης; Και πόσο ανασφαλής νιώθεις εσύ σε αυτό το επάγγελμα που ακολουθείς τόσα χρόνια;

Η ανασφάλεια όταν βγαίνω στη πίστα και τραγουδάω είναι στο μηδέν. Νιώθω τόσο όμορφα και δεν το λέω με έπαρση, το διασκεδάζω και περνάω καλά εκείνη την ώρα και νιώθω ότι κάνω κάτι σωστά. Αφού κατέβουμε από τη σκηνή και πάμε σπίτι, τα πράγματα τρέχουν πάλι τόσο γρήγορα, οι ευθύνες και τα βάρη μεγαλώνουν και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έχω ανασφάλειες, ναι, αρκετές, δεν θα στο βαθμολογήσω… αλλά οι ανασφάλειες μου είναι περισσότερο στο θέμα της υγείας, θέλω να είμαι πάντα καλά και να μπορώ να έχω τους ανθρώπους γύρω μου καλά, εκεί είναι η ανασφάλεια μου η μεγαλύτερη. Όταν έχεις υγεία και μία δεμένη οικογένεια είναι αρκετό. Υπάρχει πολλή αγάπη και ευκαιρίες στην Ελλάδα… για να πεινάσεις πρέπει να είσαι τεμπέλης, ηλίθιος ή βλάκας.

Το πιστεύεις αυτό;

Το πιστεύω. Δεν ξέρω αν ακούγεται σκληρό. Πιστεύω γενικά στα χέρια του ανθρώπου κι ειδικά στην Ελλάδα που έχει τόσα πράγματα να κάνουμε. Όταν έχεις τη διάθεση να βγάλεις μεροκάματο, μπορείς να το βγάλεις.

Εσύ είσαι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει πολύ;

Όχι. Μέχρι 16 χρονών βοηθούσα, δεν δούλεψα συστηματικά στην οικογενειακή μας επιχείρηση στη Ρόδο. Από κει και πέρα ξεκίνησα να τραγουδάω. Έχω δουλέψει όμως πάρα πολύ σαν τραγουδιστής. Κάποιοι θα νομίζουν ότι είναι πολύ εύκολο αλλά είναι πάρα πολύ κουραστικό και πάρα πολύ ψυχοφθόρο. Νιώθω τεράστια κούραση, έχω δουλέψει πάρα πολύ… άλλος μπορεί να πει «Εγώ είμαι στην οικοδομή ρε φίλε και συ τι κάνεις;». Ναι, όντως η οικοδομή είναι μία δύσκολη και ανθυγιεινή δουλειά όπως είναι και το τραγούδι ανθυγιεινό γενικότερα στους χώρους που δουλεύουμε. Πίστεψέ με, είναι κι αυτό που κάνουμε εμείς μία πολύ κουραστική δουλειά. Ναι, με ειλικρίνεια σου λέω ότι έχω δουλέψει πάρα πολύ γι’ αυτό που κάνω.

Οι γονείς σου τι στάση κράτησαν απέναντι στη δουλειά που επέλεξες να κάνεις;

Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που να μου πουν να μην ασχοληθώ με το τραγούδι. Αν κι εγώ κάποιες φορές δυσκολεύτηκα λίγο, παρ’ όλα αυτά είχα τους γονείς μου που δεν με αφήσαν ούτε μια στιγμή να απογοητευτώ και να το παρατήσω.

Είσαι το αγαπημένο παιδί της οικογένειας; Επειδή είσαι και καλλιτέχνης, είσαι αυτός που προβάλλεται περισσότερο από τα αδέρφια σου, νιώθεις ότι είναι όλοι πιο κοντά σου;

Δεν υπάρχουν διαχωρισμοί γιατί είμαστε πολύ δεμένοι όλοι σαν οικογένεια απλά ίσως να με έχουν επιθυμήσει επειδή λείπω πάρα πολλά χρόνια από τη Ρόδο. Είμαι ο μικρός που έφυγε νωρίς απ’ το σπίτι και πήγε στα «ξένα» αν και πάω πολύ συχνά!

Τώρα με τον ερχομό του παιδιού έχεις περιορίσει τις επισκέψεις σου στη Ρόδο;

Είναι λίγο πιο δύσκολο γιατί τώρα έχω γίνει δύο κομμάτια, αλλά πάλι τα συνδυάζω και παίρνω και το μικρό μαζί αρκετές φορές όπως και την γυναίκα μου, την Ελευθερία. Τα βολεύω να έρθουν στα μέτρα μας όλα.

Γιώργος Γιαννιάς

Τι αλλαγές παρατηρείς σε σένα απ’ όταν έγινες μπαμπάς;

Είμαι πιο προσεκτικός γενικότερα σε όλα μου τα θέματα… και στη δουλειά και σε διάφορα. Τώρα έχω μία σοβαρή ευθύνη, μου συνέβη ένα τεράστιο θαύμα που πρέπει να το διαχειριστώ με το σωστό τρόπο και είμαι πολύ προσεκτικός γενικότερα. Η παλιότερη ανεμελιά, ας πούμε, δεν υπάρχει πια.

Έχεις γίνει πιο ευαίσθητος σε θέματα που αφορούν τα παιδιά;

Δεν μπορείς να φανταστείς. Δεν πίστευα ότι θα γίνω τόσο ευαίσθητος με τα παιδιά μετά τον ερχομό του δικού μου παιδιού.

Το τελευταίο διάστημα έχουν προκαλέσει σάλο δημοσιεύματα που αφορούν κακοποίηση ανηλίκων από γονείς. Πως αντιδράς σε αυτές τις ειδήσεις; Πως πιστεύεις ότι πρέπει να λειτουργήσουμε σαν κράτος;

Η κακοποίηση παιδιών και η παιδεραστία πιστεύω ότι αξίζουν θανατική ποινή, εφόσον εξακριβωθεί το έγκλημα. Θανατική ποινή με τη μία! Εκείνη τη στιγμή είναι σαν να πεθαίνει το παιδί κι ας ζει και μετά. Την ώρα που διαβάζω τέτοιες ειδήσεις στο facebook προσπαθώ να τις περνάω γρήγορα γιατί η πίεση μου ανεβαίνει σε σημείο που θα ήθελα να ήμουν εκεί και να μου τους έφερναν μπροστά μου για 5 λεπτά, θα ήταν αρκετό…

Γιώργος Γιαννιάς

Όταν το παιδί σου μεγαλώνοντας σου εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με το τραγούδι, ποια θα είναι η αντίδρασή σου;

Θα είμαι μαζί του σε ότι γουστάρει να κάνει. Θα του δώσω τις συμβουλές που πρέπει ανάλογα με την κατάσταση που επικρατεί και σύμφωνα με την εμπειρία που έχω αλλά θα είμαι μαζί του σε όλα.

Σε συναντώ στο Frangelico όπου εμφανίζεσαι και έχεις στο πλευρό σου τον Σάκη Αρσενίου και τη Βασιλική Νταντά. Είναι ένα σχήμα που παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν γενικότερα δουλεύει τριήμερο!

Πρόκειται για ένα μαγαζί που δουλεύει έτσι τόσα χρόνια και το στηρίζουμε κι εμείς για να παραμείνει έτσι -αν και τα πράγματα είναι δύσκολα-, όπως ξέρεις. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι αρκετά και πάει καλά το θέμα.

Προβληματίζεσαι με τη κατάσταση που επικρατεί; Σε αγχώνει το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα σχετικά με το δικό σου επάγγελμα αλλά και γενικότερα;

Πάρα πολύ! Το δικό μας επάγγελμα αφορά ένα είδος πολυτελείας και με ανησυχεί πάρα πολύ, ναι. Πρέπει να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι στη δουλειά μας, να κάνουμε ωραίες δουλειές, ωραία τραγούδια, ωραίες παραγωγές και ωραίες εμφανίσεις όσο μπορούμε γιατί όταν υπάρχει κάτι καλό ο κόσμος πάει να το δει. Για να ξεχωρίσει κάποιος, πρέπει να κάνει κάτι πολύ καλό, να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Τι μπορεί να κάνει ένας καλλιτέχνης και πόσο μπορεί να επιβληθεί σε μία επιχείρηση ώστε να διαμορφωθούν οι τιμές ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του κόσμου σήμερα;

Για να λειτουργήσει ένα μαγαζί, πρέπει να είναι όλα βιώσιμα, να είναι χαμηλά η μπάλα. Οι επιχειρηματίες δεν πρέπει να σκέφτονται τη δουλειά τους σαν μια αρπαχτή αλλά να την σκέφτονται μακροπρόθεσμα ώστε να μπορεί κι ο κόσμος να βγει πολλές φορές και να επισκεφτεί τα μαγαζιά.

Το επιβάλλεις αυτό στα σχήματα στα οποία εμφανίζεσαι;

Γενικά από τότε που ξεκίνησα δεν πήρα ποτέ παραπάνω από αυτό που μπορούσε να δώσει κάποιος… σε σχέση πάντα με τη χωρητικότητα του μαγαζιού, σε σχέση με την επιτυχία που κάνει. Νομίζω πως σε όλα αυτά έχω διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ.

Έχουν, τελικά, νόημα όλα αυτά στην εποχή που ζούμε, στην εποχή που συνάνθρωποί μας είναι άστεγοι ή δεν μπορούν να προσφέρουν στις οικογένειές τους ούτε τα απαραίτητα;

Η γη δεν σταματά να γυρίζει, ότι και να συμβαίνει. Μπορεί να υπάρχουν ανέχεια και πόλεμοι, αλλά όταν κάνεις μια δουλειά δεν μπορείς να τα σκέφτεσαι όλα αυτά. Η δουλειά αυτή σε ζει και πρέπει να την κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Οφείλουμε να διασκεδάσουμε τους ανθρώπους που έρχονται για να ξεχάσουν τα προβλήματά τους. Δεν νιώθω «εξωγήινος» που ενδιαφέρουν εμένα και τη δουλειά μου όλα αυτά. Κάνω μια δουλειά και πρέπει να την φέρω εις πέρας όσο πιο σωστά μπορώ. Ζει πολύς κόσμος από αυτή τη δουλειά, δεν είμαστε μόνο οι τραγουδιστές. Στο μαγαζί που εμφανίζομαι δουλεύουν εκατό άτομα, αυτά τα εκατό άτομα έχουν κι οικογένειες.

Τι «βάρος» σου προσθέτει το γεγονός ότι άλλες εκατό οικογένειες εξαρτώνται από το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεσαι;

Είναι ευθύνη, όταν ένα μαγαζί πάει καλά… πληρώνονται όλοι καλά, οι καταστάσεις είναι ευχάριστες και δεν υπάρχει γκρίνια. Τα βάρος είναι σε όλους μας, θέλουμε όλοι να πετύχει αυτό που κάνουμε.

Μετά από πολύ επιτυχημέναsinglesπου κυκλοφόρησες το τελευταίο διάστημα, ήρθε η ώρα για το νέο σου καλοκαιρινό τραγούδι με τίτλο «Ετοιμάσου». Γιατί το επέλεξες;

Μου μύρισε καλοκαίρι κι ήθελα να βγάλω κάτι χαρούμενο. Πέρα απ’ τις μπαλάντες που λατρεύω να τραγουδάω, ήθελα να κάνω κάτι πιο ανάλαφρο και χαρούμενο.

Τους στίχους και τη μουσική του υπογράφει ο Λευτέρης Κιντάτος! Έχετε ξανασυνεργαστεί;

Όχι, δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί. Είναι φοβερός τραγουδιστής και φοβερό παιδί. Το ταλέντο του στη σύνθεση είναι απίστευτο. Είναι πολύ προσγειωμένος!

Πως έφτασε στα χέρια σου το συγκεκριμένο τραγούδι;

Το ζήτησα εγώ, του ‘χα στείλει ένα μήνυμα. Τον γνώριζα λίγο και του είπα κάποια στιγμή ότι ήθελα να ακούσω τραγούδια του και μου έστειλε κάποια. Το τραγούδι αυτό το ΄χω στα χέρια μου εδώ και ενάμιση χρόνο και περίμενα την κατάλληλη στιγμή. Κάτι με κέρδισε σε αυτό το τραγούδι κι ήθελα να το κυκλοφορήσω!

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, με ποια συχνότητα πιστεύεις ότι πρέπει να παρουσιάζει κάθε καλλιτέχνης το επόμενό του single;

Τα τραγούδια δεν χάνονται ποτέ, υπάρχουν βραδύκαυστα τραγούδια που ο κόσμος αργεί να τα αντιληφθεί –όπως κάποιες μπαλάντες- αλλά νιώθω ότι είμαι από τους τυχερούς. Ενώ και τα τρία τελευταία μου singlesτα κυκλοφόρησα πολύ κοντά το ένα με τ’ άλλο, ο κόσμος πρόλαβε να τ’ αγαπήσει και να γίνουν επιτυχίες. Είναι η πρώτη φορά που νιώθω τόσο τυχερός και χαρούμενος γιατί και τα τρία μου αυτά τραγούδια παίζουν ταυτόχρονα στα ραδιόφωνα. Γενικά δεν είμαι τη άποψης ότι πρέπει να βομβαρδίζουμε το κοινό με νέα τραγούδια, κάθε τραγούδι θέλει το χρόνο του… τραγούδια που βγαίνουν σήμερα μπορεί να γίνουν επιτυχία σε ενάμιση χρόνο. Βέβαια από την άλλη δεν μπορείς να περιμένεις τόσο πολύ, πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα. Υπάρχουν λοιπόν τα βραδύκαυστα τραγούδια και υπάρχουν και τα σουξέ.

Παλιότερα ένα σουξέ αρκούσε για να γεμίσει ένας καλλιτέχνης μαγαζιά. Σήμερα ισχύει το ίδιο;

Όχι, δεν συμβαίνει το ίδιο.

Τι άλλαξε;

Ο κόσμος έχει γίνει πιο επιλεκτικός. Σαν καλλιτέχνης περνάς από πολλές εξετάσεις για να σε εμπιστευτεί και να ‘ρθει να σε απολαύσει. Επίσης πια παντού γίνεται και ένα live, παλιά για ν’ ακούσεις ζωντανή μουσική υπήρχαν μόνο τα μπουζούκια. Τώρα όπου κι αν πας, θα συναντήσεις κάποιο live. Είναι συνδυασμός πραγμάτων, λοιπόν.

Κατά τη γνώμη σου, πιο πολύ κοινό έχουν σήμερα καλλιτέχνες με μακρόχρονη πορεία ή πιο καινούριοι που τώρα κάνουν επιτυχία και είναι της μόδας;

Η μόδα είναι πάντα μόδα. Κανείς δεν μπορεί να την κοντράρει και μαζί της δεν μπορεί κανείς να κοντράρει και την πρόσκαιρη επιτυχία. Σίγουρα το φρέσκο πάντα είναι η πρώτη επιλογή αλλά γενικά οι διαχρονικές αξίες είναι πάντα εκεί και ξεχωρίζουν με το πέρασμα του χρόνου. Ο Αντώνης Ρέμος, για παράδειγμα, είναι τόσα χρόνια στο χώρο και όσο περνά ο καιρός γίνεται ακόμα καλύτερος και δυνατότερος παρά τις φωτοβολίδες που εμφανίζονται κατά καιρούς και γεμίζουν τα μαγαζιά.

Ξεχωρίζεις κάποιο από τα νέα παιδιά που βρίσκονται στο προσκήνιο;

Σίγουρα υπάρχουν πολλά νέα ταλέντα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω όμως δει κάτι που να με συγκινήσει πρόσφατα.

Είσαι ικανοποιημένος με όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα;

Δόξα τω θεώ!

Υπάρχει κάτι που σου λείπει;

Δεν μου λείπει τίποτα, δόξα τω θεώ είμαι καλά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, έχω πολλά όνειρα για το μέλλον αλλά θα ήμουν πολύ αγνώμων αν έλεγα ότι δεν είμαι καλά.

Τι θα άλλαζες σήμερα στην ελληνική δισκογραφία;

Θα άλλαζα λίγο την αξιοκρατία. Θα έκανα τα πράγματα λίγο πιο ρομαντικά και σοβαρά, θα ήθελα να έχουν μεγαλύτερη αξία.

Είσαι ειλικρινής;

Πολύ, και με φοβίζει πολλές φορές αυτό. Όταν πρέπει να μιλήσω σε κάποιον διστάζω γιατί ξέρω ότι είμαι αρκετά ειλικρινής. Ότι σκεφτώ, το λέω και φοβάμαι καμιά φορά.

Εσύ αντέχεις τους ειλικρινείς ανθρώπους;

Φυσικά και τους αντέχω, αν δεν τους άντεχα θα είχα μια αυλή γύρω μου. Απ’ ότι βλέπεις δεν έχω και πορεύομαι έτσι.

Τι παίζει σημαντικότερο ρόλο σήμερα, το διαδίκτυο ή τα ραδιόφωνα;

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πια και τα δύο μαζί. Είναι σημαντικά μέσα!

Πόσο ενεργός είσαι στα socialmedia;

Προσπαθώ! Θέλω να υπάρχει μια διάδραση με τον κόσμο και γι’ αυτό κάνω ότι μπορώ με τη βοήθεια και των συνεργατών μου φυσικά. Γενικά δεν τα ‘χω και πολύ καλά με την τεχνολογία, θέλω όμως να πηγαίνω και σύμφωνα με την εποχή…

Μπορεί η πολλή οικειότητα να φέρει και αντίθετα αποτελέσματα, όμως;

Έχει αλλάξει αυτό. Έχουν ευθυγραμμιστεί όλα! Υπάρχουν πάρα πολλοί τραγουδιστές πια, ειδικά εδώ στην Ελλάδα όλοι νομίζουν ότι είναι τραγουδιστές. Εγώ θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και μ’ αρέσει να νιώθω την αγάπη του. Δεν ξέρω πως είναι να είσαι απόμακρος και να φαντάζεις κάτι άπιαστο.

Είσαι ευαίσθητος σαν άνθρωπος;

Νομίζω πως θα συμφωνήσουν κι οι δικοί μου άνθρωποι σ’ αυτό… ναι, είμαι.

Το κρύβεις;

Όπως μου βγει, είμαστε άνθρωποι… Πολλοί νομίζουν ότι οι τραγουδιστές είμαστε όλοι το ίδιο, αλλά δεν είναι έτσι. Κάποιοι είναι καλά παιδιά, κάποιοι κρατούν άλλη στάση.

Κλαις ποτέ;

Δυστυχώς όχι. Έχω να κλάψω από τα 9-10 μου χρόνια.

Η μεγαλύτερή σου αγάπη μετά την οικογένειά σου, ποια είναι;

Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να αγαπώ σε αυτό το βαθμό. Μου αρέσει να βλέπω ευτυχισμένο τον κόσμο, αυτό μόνο!

Το καλοκαίρι σου πως θα το περάσεις;

Θα δουλεύουμε εδώ στοFrangelico όλο το καλοκαίρι και θα το συνδυάσουμε με διακοπές πάντα στη Ρόδο. Θα προσπαθήσουμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο για να πάμε και σε κάποιο άλλο νησί.

 

Συνέντευξη & Επιμέλεια: Σοφία Μπεκιάρη

Απομαγνητοφώνηση: Αθανασία Βογιάρη – Κατερίνα Γκίνη

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Συνέντευξη | Γιώργος Γιαννιάς: Είμαι πολύ ειλικρινής και με φοβίζει αυτό πολλές φορές!”

Leave a Reply