Γιάννης Πλούταρχος: “Δεν αντιμετώπισα ποτέ τον κόσμο από την θέση ενός star”

Oct 18, 2018 No Comments by

Η από καρδιάς συνέντευξη του Γιάννη Πλούταρχου σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή.

Η κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης συνάντησαν στη Θεσσαλονίκη τον αγαπημένο τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν άκρως ζεστή και φιλική.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν δίστασε να αναφερθεί στην οικογένειά του και πιο συγκεκριμένα στο γιο του, Γιάννη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν ακολουθεί τον δρόμο του πατέρα του αφού τραγουδά αλλά και γράφει τη δική του μουσική.

“Το χειρίζεται καλά. Έχω την αίσθηση ότι το χειρίζεται τόσο, όσο. Έχει το μέτρο του και μου αρέσει. Δεν χρειάζεται να τον φρενάρω τον Γιώργο, έχει από μόνος του φρένα. Αυτό είναι που μου αρέσει πάνω του”.

Εκτός των άλλων, ο Γιάννης Πλούταρχος δεν δίστασε να μιλήσει και για την συνεργασία του το χειμώνα στην Αθήνα με τη Μελίνα Ασλανίδου… λέγοντας:

“Έχω μια πολύ ωραία συνύπαρξη με την Ασλανίδου, ένα εξαιρετικό τυπάκι… την αγαπάω πάρα πολύ τη Μελίνα, δεν τη γνώριζα από κοντά. Τώρα που τη γνώρισα την αγαπώ ακόμη περισσότερο. Είναι σπουδαία, τεράστια φωνή… θα κάνουμε κάτι πολύ όμορφο για τον κόσμο μας”.

Παράλληλα σχολίασε και την ξαφνική του είσοδο στα social media, όπως το instagram στο οποίο έχει γίνει μάλιστα και πολύ ενεργός.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τη σύζυγό του με τα πιο γλυκά λόγια… “Είναι το στήριγμά μου, παίρνουμε όλες τις αποφάσεις μαζί!”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιάννης Πλούταρχος: “Δεν αντιμετώπισα ποτέ τον κόσμο από την θέση ενός star””

Leave a Reply