Ελένη Φουρέιρα: “Πιο άσχημη αίσθηση μου άφησε το 7 της Ελλάδας παρά το 10 της Αλβανίας στη Eurovision!”

Jun 04, 2018 No Comments by

Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη της τραγουδίστριας σε γνωστό περιοδικό!

Η hot Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτεται στις σελίδες του Celebrity που κυκλοφορεί και φωτογραφίζεται με τολμηρή διάθεση στην παραλία. Έχοντας κερδίσει τη 2η θέση στη Eurovision 2018, την καλύτερη θέση της Κύπρου ever, ανοίγει πια τα φτερά της και διαγράφει τη δική της πορεία στην Ευρώπη.

Διαβάστε αποσπάσματα από την εκτενή συνέντευξή της στο περιοδικό:

Τι κρατάς και τι αφήνεις από την εμπειρία σου στη Eurovision;

Αφήνω την κούραση, αλλά κατά τα άλλα τα κρατάω όλα! Ήταν μια υπέροχη και μοναδική εμπειρία, μέσω της οποίας συνειδητοποίησα τις δυνάμεις μου ως χαρακτήρας και τις αντοχές μου ως άνθρωπος. Ήταν ένα όνειρο ζωής να ανέβω σε μια τόσο μεγάλη σκηνή και να τραγουδήσω live στον μισό πλανήτη. Νομίζω πως αυτό είναι όνειρο κάθε τραγουδιστή. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι το έχω κάνει! Έγινε τόσο γρήγορα όλο αυτό και ήταν ταυτόχρονα τόσο έντονο, που δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Όσο περνάει ο καιρός το αντιλαμβάνομαι στην ολότητά του.

Τι σκεφτόσουν ενώ ανέβαινες για να τραγουδήσεις;

Έλεγα στον εαυτό μου: «Γι’ αυτό έχεις γεννηθεί. Το αντέχεις. Κάν’ το!»

Πιο άσχημη αίσθηση εν τέλει σου έχει αφήσει το 7 της Ελλάδας ή το 10 της Αλβανίας;

Αναμφισβήτητα το 7. Η Αλβανία, από την άλλη, μου έδωσε σχεδόν το απόλυτο. Και, για να τα ξεκαθαρίζουμε, ο βαθμός ήταν από την κριτική επιτροπή της Ελλάδας, όχι από τους Έλληνες στο σύνολο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια κίνηση που στεναχώρησε τους Κύπριους. Όμως, δεν μπορώ να κρίνω την επιτροπή. Αυτή ήταν η άποψή τους και αυτή κατέθεσαν. Δεν πειράζει. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι οι Έλληνες με ψήφισαν. Αυτό είναι που μετράει πιο πολύ για εμένα.

Έχεις επανειλημμένα μιλήσει για το ρατσισμό που δέχτηκες πριν αλλά και μετά το διαγωνισμό. Πώς αντιμετωπίζεις τέτοια φαινόμενα;

Από κάποια στιγμή και μετά δεν τους δίνεις σημασία, γιατί βλέποντας πόσο σε αγαπάει ο περισσότερος κόσμος παίρνεις δύναμη και κουράγιο να συνεχίσεις αυτό που κάνεις. Μια μικρή κατηγορία ανθρώπων, που ξέρουμε καλά ποιοι είναι, δεν μπορεί να με επηρεάσει μπροστά στην αποδοχή και τη στήριξη που βιώνω από τον πολύ κόσμο. Γιατί αν δεν είχα από πίσω μου τη δύναμη αυτού του κοινού, δεν θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα. Αυτό κρατάω και τίποτα άλλο.

Επαγγελματικά το καλοκαίρι τι θα κάνεις;

Θα κάνω ένα μεγάλο τουρ σε Ελλάδα και Κύπρο και θα τραγουδήσω σε πολλά Gay Pride φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη.

Οι ευρωπαϊκές προσκλήσεις για τα Pride ήρθαν μετά τη Eurovision επειδή είσαι, έστω άτυπα, πρέσβειρα του Athens Pride εδώ και χρόνια, αφού πάντα σε προσκαλούν να τραγουδήσεις;

Ναι, δέχομαι πολλές προτάσεις για να τραγουδήσω στο εξωτερικό μετά τη Eurovision και με χαροποιεί πολύ αυτό. Όσο για τα Pride, θα πάω σε όλα τα φεστιβάλ που με κάλεσαν. Είμαι υπερήφανη που τραγουδάω για τα δικαιώματα των γκέι ανθρώπων και των ανθρώπων γενικότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ελένη Φουρέιρα: “Πιο άσχημη αίσθηση μου άφησε το 7 της Ελλάδας παρά το 10 της Αλβανίας στη Eurovision!””

Leave a Reply