Δυναμική πρεμιέρα για Νότη Σφακιανάκη και Καίτη Γαρμπή στο Ακρωτήρι nightclub – restaurant!

Jul 04, 2018 No Comments by

Δείτε φωτογραφικό υλικό!

Η απόλυτη μουσική συνάντηση του καλοκαιριού στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant ξεκίνησε το Σάββατο 30 Ιουνίου!

Η πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη και της Καίτης Γαρμπή, λόγω άστατων καιρικών συνθηκών, καθυστέρησε μια μέρα αλλά ικανοποίησε και τους πιο δύσκολους. Ο άρχοντας της νύχτας, Νότης Σφακιανάκης και η φωνή της καρδιάς μας, Καίτη Γαρμπή έκαναν το ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant, τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, δύο ξεχωριστές φωνές, δυο σημαντικές μουσικές πορείες, εννέα χρόνια μετά την επιτυχημένη τους συνύπαρξη έβαλαν φωτιά στην καλοκαιρινή μας βραδιά.

Ο Νότης Σφακιανάκης απέδειξε ακριβώς τον λόγο που παραμένει στην πρώτη γραμμή όλα αυτά τα χρόνια με τις τεράστιες επιτυχίες του. Τα τραγούδια του έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία και έχουν σημαδέψει την εποχή τους! Η Καίτη Γαρμπή από την άλλη, έχει τη δική της καταξιωμένη ιστορία. Με τις δυνατές της ερμηνείες σε αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια της 30ετους σταδιοδρομίας της, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των θαμώνων.

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Καίτη Γαρμπή θα παρουσιάζουν στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant ένα πρόγραμμα με βάση το καλό λαϊκό τραγούδι που τόσα χρόνια υπηρετούν.

ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant

κάθε Παρασκευή & Σάββατο

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Δυναμική πρεμιέρα για Νότη Σφακιανάκη και Καίτη Γαρμπή στο Ακρωτήρι nightclub – restaurant!”

Leave a Reply