Δείτε μερικά αποσπάσματα με τις διασκευές που έγιναν στο Eurosong 2014!

Mar 12, 2014 No Comments by

Η Καλομοίρα & ο Claydee, η Ελπίδα & Tamta, η Καίτη Γαρμπή & οι Vegas και οι Melisses με τους R. Williams, Πασχάλη,Μ. Τόλη και Μ.Αργυράκη εμφανίστηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν διασκευασμένες αγαπημένες επιτυχίες με τις οποίες συμμετείχαμε στο παρελθόν στον διαγωνισμό της Eurovision.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες που μας εκπροσώπησαν στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στον διαγωνισμό της Eurovision, επέστρεψαν και πάλι στη σκηνή ερμηνεύοντας ξανά αυτά τα τραγούδια διασκευασμένα συνοδευόμενοι από επιτυχημένους καλλιτέχνες.

Στη σκηνή του Eurosong είδαμε την Καλομοίρα με τον Claydee να τραγουδούν το ”My secret combination”, το τραγούδι με το οποίο μας εκπροσώπησε το 2008 στον διαγωνισμό της Eurovision η Καλομοίρα.

Είδαμε την Σοφία Βόσσου με την Demy η οποίες έφεραν την ”Άνοιξη” ερμηνεύοντας διασκευασμένη την μεγάλη αυτή επιτυχία  με την οποία μας εκπροσώπησε η Σοφία Βόσσου το 1991.

Η Ελπίδα με την Tamta μας τραγούδησαν το ”Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ”,με το οποίο μας είχε εκπροσωπήσει η Ελπίδα στον διαγωνισμό το 1979.

Η Καίτη Γαρμπή με τους Vegas τραγούδησαν μία ιδιαίτερη διασκευή του ”Ελλάδα χώρα του φωτός”, του τραγουδιού με το οποίο μας εκπροσώπησε  η Καίτη Γαρμπή το 1993.

Ενώ οι  R. Williams, Πασχάλης,Μ. Τόλη και Μ.Αργυράκη με τις Melisses τραγούδησαν το ”Μάθημα Σολφέζ” σε μια όμορφη διασκευή που μας ταξίδεψε επαναφέροντας σε πολλούς μνήμες από αυτή την συμμετοχή μας, του 1977.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Δείτε μερικά αποσπάσματα με τις διασκευές που έγιναν στο Eurosong 2014!”

Leave a Reply