Διπλή δικαίωση για τον Νίκο Βέρτη!

Aug 31, 2018 No Comments by

Η απόφαση του δικαστηρίου που «έκλεισε στόματα» και οι εμφανίσεις του, που συνεχίζονται δυναμικά, στο ασφυκτικά γεμάτο “ ORAMA – The music show”.

Διπλή «δικαίωση» για την επιχείρηση, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, στην Θεσσαλονίκη. Η Δικαιοσύνη απεφάνθη κι έτσι μετά την αθώωση του προσωρινά υπεύθυνου της επιχείρησης την Πέμπτη από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ματαιώθηκε το «σφράγισμα» με το οποίο απειλείτο το κέντρο διασκέδασης της επιχείρησης, καθώς έγιναν δεκτές οι νομικές θέσεις της. Έτσι, οι επιτυχημένες εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη συνεχίζονται κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, η επιχείρηση που απασχολεί 140 εργαζόμενους, τηρεί κάθε κανόνα νομιμότητας σε ότι αφορά την δήλωση προσωπικού και εισπράξεων και καταβάλλει κανονικά τους φόρους και τις εισφορές που της αναλογούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση ήδη ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον όσων προωθούσαν, δημοσίευαν ή αναδημοσίευαν σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ψευδείς ειδήσεις για «λουκέτο» στην επιχείρηση.

Σε δηλώσεις του, ο Νίκος Βέρτης λέει χαρακτηριστικά ότι «η πίστη στον Θεό, η εμπιστοσύνη στην Ελληνικη Δικαιοσύνη και η πρωτοφανής αγάπη του κόσμου μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε , παρά το ανελέητο και δίχως προηγούμενο κηνυγητό, τους εξοντωτικούς ελέγχους και τον βομβαρδισμό ανυπόστατων καταγγελιών».

Πάντως, παρά την τεράστια δυσφήμιση της τελευταίας εβδομάδας περί λουκέτου και σφράγισης, τις προηγούμενες βραδιές  οι θαμώνες γέμισαν και πάλι ασφυκτικά το “ORAMA – The music show” σε τέτοιο βαθμό, που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αναγκάστηκαν να διώξουν πελάτες.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Διπλή δικαίωση για τον Νίκο Βέρτη!”

Leave a Reply