Άντζελα Δημητρίου| Η βόλτα στην Καστέλλα λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία της για τα 40 χρόνια της στο τραγούδι!

Aug 28, 2018 No Comments by

Δείτε φωτογραφίες!

Λίγες ημέρες πριν την μεγάλη συναυλία της στο Βεάκειο Θέατρο η Άντζελα Δημητρίου, η lady του ελληνικού τραγουδιού, ξέκλεψε λίγο χρόνο απ´τις πρόβες και έκανε μια μικρή στάση σ´ ένα από τα ομορφότερα μέρη του Πειραιά, στο λόφο της Καστέλλας, στο bowiling center…
Η Άντζελα ήταν εκεί μπροστά τους, χαμογελαστή και οικεία με τους θαμώνες του μαγαζιού. Γιατί έτσι είναι η Άντζελα Δημητρίου και γι αυτό έχει αγαπηθεί.
Αυτόγραφα, χειραψίες, ρεφραίν από τα τραγούδια της έφτιαξαν μια μεγάλη ιαγκαλιά για την Αντζελα η οποία έχει ετοιμάσει μαζί με τους συνεργάτες της ένα δυνατό πρόγραμμα για το βράδυ της Τρίτης της 28ης Αυγούστου. Ένα πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες που θα χαρίσει απλόχερα στο κοινό της. Η συναυλία για τα 40 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής της Αντζελα Δημητρίου στο τραγούδι θα είναι μια μοναδική βραδυά όπως υποσχέθηκε σε όλους όσοι της έσφιξαν το χέρι στο πέρασμά της αφού τα έσοδα θα δωθούν εξ ολοκλήρου στους πυρόπληκτους.
Το ραντεβού με την μαγική βραδιά που ετοίμασε η Άντζελα και οι συνεργάτες της είναι την Τρίτη 28 Αυγούστου στο Βεάκειο.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Άντζελα Δημητρίου| Η βόλτα στην Καστέλλα λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία της για τα 40 χρόνια της στο τραγούδι!”

Leave a Reply