Δέσποινα Βανδή για Σφακιανάκη: «Ότι αποχώρησα δεν θεωρώ ότι μου βγήκε σε κακό»

Mar 19, 2014 No Comments by

Ένα μικρό απολογισμό έκανε η τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και έκανε ένα μικρό απολογισμό από την περσινή Eurovision μέχρι και σήμερα. Η ίδια τονίζει ότι έχουν συμβεί πολλές αλλαγές και μια από αυτές ήταν η αποχώρηση την από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη. Στην τελική όμως δηλώνει ότι όλο αυτό δεν της βρήκε σε κακό. Ίσα ίσα, έκανε αυτό που θεωρούσε καλύτερο. Είπε:

«Μετράω τη χρονιά που πέρασε από τον περσινό ελληνικό τελικό της Eurovision, που ξεκίνησα για πρώτη φορά την παρουσίαση μαζί με τον Γιώργο. Από τότε μέχρι σήμερα συζητάω με φίλους πόσες αλλαγές έχουν συμβεί στη ζωή μου. Ήταν μεγάλες αλλαγές.Το θέμα της συνεργασίας με τον Νότη είναι όπως το βλέπει ο καθένας. Ότι αποχώρησα δεν θεωρώ ότι μου βγήκε σε κακό. Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι στερήθηκα όλη αυτή την επαφή που θα είχα με τον κόσμο – δεν μιλάω για το οικονομικό, το αφήνω απ’ έξω. Ένας καλλιτέχνης έχει ανάγκη να έρχεται σε επαφή με τον κόσμο και να τραγουδάει, αυτό το στερήθηκα φέτος. Αλλά σε κακό δεν θεωρώ ότι μου βγήκε»

Και συνεχίζει:

«Θεώρησα ότι έπραξα σύμφωνα με τη φιλοσοφία μου, τη στάση της ζωής μου και δεν βγήκε σε κακό σε κανέναν. Αυτό δεν το σκέφτηκα και ποτέ, έπραξα όπως αισθάνθηκα ότι έπρεπε να κάνω».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Δέσποινα Βανδή για Σφακιανάκη: «Ότι αποχώρησα δεν θεωρώ ότι μου βγήκε σε κακό»”

Leave a Reply