Χρονοντούλαπο: Ο Λευτέρης Πανταζής προκαλεί πανικό στο θρυλικό “Διογένης Palace” το 1992!

Aug 08, 2018 No Comments by

Σπάνια πλάνα από τις εμφανίσεις του Λευτέρη Πανταζή στο… “παλάτι” του Διογένη!

Η δεκαετία του 90 ήταν ίσως η πιο πετυχημένη για τον Λευτέρη Πανταζή. Κατά τη δεκαετία αυτή δημιουργήθηκε και ξεχώρισε το “Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου” (1994), που θεωρείται κλασσικό τραγούδι πια και ακούγεται μέχρι σήμερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτή τη δεκαετία (και μετά τη μεγάλη επιτυχία του “Ταραχή”) χτίστηκε το νυχτερινό κέντρο “ΔΙΟΓΕΝΗΣ Palace”, ακριβώς λόγω της μεγάλης επιτυχίας του εν λόγω τραγουδιού. Το κέντρο αυτό ήταν από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα που έχουν γίνει και λειτουργεί ακόμα και σήμερα. Εκείνη την εποχή όλοι έλεγαν ότι ο “ΔΙΟΓΕΝΗΣ” δημιουργήθηκε διότι ο κόσμος που ήθελε να δει το πρόγραμμα του Πανταζή ήταν τόσο πολύς, που δεν χωρούσε στα μέχρι τότε υπάρχοντα μαγαζιά.

Σε αυτή τη δεκαετία επιβεβαιώθηκε ότι ο Πανταζής εκτός από δημοφιλής τραγουδιστής, είναι και ένας έξυπνος επιχειρηματίας. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του σε πολλές συνεντεύξεις ότι στα κέντρα που τραγουδάει έχει πάντα λόγο και για τη γενικότερη λειτουργία και για όλο το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πως οι επιχειρηματίες και οι συνάδελφοι του, τον εμπιστεύονται χωρίς αντίρρηση, καθώς βγαίνουν κερδισμένοι. Έχει πει επίσης πως ήταν ο πρώτος που έπαιρνε μερίδιο ακόμα και από τις πωλήσεις των λουλουδιών στα κέντρα όπου εμφανιζόταν.

Στο παρακάτω σπάνιο video μπορείτε να παρακολουθήσετε πλάνα από τις ζωντανές εμφανίσεις και το πρόγραμμα του ΛεΠα στο “ΔΙΟΓΕΝΗΣ Palace” αλλά και backstage υλικό.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Χρονοντούλαπο: Ο Λευτέρης Πανταζής προκαλεί πανικό στο θρυλικό “Διογένης Palace” το 1992!”

Leave a Reply