Χριστίνα Σάλτη | “Για λόγους επιβίωσης θα έκανα οποιαδήποτε δουλειά”

Feb 15, 2014 No Comments by

Mάθετε όλα όσα δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Η Χριστίνα Σάλτη μπήκε στη ζωή μας το 2011, με το κομμάτι «Το πιο τρελό καλοκαίρι μου» και ποτέ συνεχίζει να κάνει μόνο επιτυχίες. Ενδεικτικά έχουν ξεχωρίσει τα τραγούδια της όπως το ”Στο Δρόμο Μου”, “Εσένα σε θυμάμαι” και “Λιώνω για Σένα”. Φέτος η νεαρή τραγουδίστρια συνεργάζεται με τον Ηλία Βρεττό και το Χρήστο Μενιδιάτη στο νυχτερινό κέντρο Gotham City Stage.

Πρόσφατα η Χριστίνα Σάλτη μίλησε για όλα στο site TLIFE. Στη συνέντευξη της αναφέρθηκε στις σπουδές της, τις οποίες σε ένα χρόνο υπολογίζει να έχει ολοκληρώσει, το νέο τραγούδι το οποίο ετοιμάζει, αλλά και την καριέρα της.

Χαρακτηριστικά η ίδια απαντώντας στην ερώτηση  ”Θα μπορούσες να κάνεις μια διαφορετική δουλειά για λόγους επιβίωσης;”  δήλωσε: “Και πριν ασχοληθώ με το τραγούδι επαγγελματικά είχα κάνει διάφορες δουλειές για να μην επιβαρύνω τη μητέρα μου η οποία δούλεψε τόσο για να μας μεγαλώσει εμένα και την αδερφή μου και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Για λόγους επιβίωσης θα έκανα οποιαδήποτε δουλειά. Άλλωστε δίνω και τα τελευταία μαθήματα φέτος για να πάρω το πτυχίο. Είμαι παρ´όλα αυτά πολύ τυχερή και ευλογημένη που έχω κάνει επάγγελμα τη μεγάλη μου αγάπη.”

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Χριστίνα Σάλτη | “Για λόγους επιβίωσης θα έκανα οποιαδήποτε δουλειά””

Leave a Reply