Αποκλειστικό / Mark Angelo ft Josephine: Ως υποψήφιοι φέτος, αυτή την καλή ενέργεια της Ελλάδας θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω!

Mar 11, 2014 No Comments by

Ακόμη μια χρονιά σε ρυθμούς Eurovision…

Λίγες ώρες πριν τον Ελληνικό τελικό το Tralala.gr και η Σοφία Μπεκιάρη συνομιλεί με τους υποψηφίους και μέσα από πέντε ολόιδιες ερωτήσεις σας αφήνει να αποφασίσετε οι ίδιοι ποιον θα επιλέξετε να μας εκπροσωπήσεις φέτος!

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι τους αγαπάνε πολύ την χώρα μας και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό!

MARK ANGELO FEAT JOSEPHINE

Θα ήθελα ξεκινώντας να μου πείτε τι ήταν αυτό που σας έκανε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision?

Μας δόθηκε μια υπέροχη ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας, και αυτό μας τιμά. Κατ’ επέκταση είναι μια τεράστια ευκαιρία να ακουστεί η μουσική μας στο ευρύτερο κοινό της Ευρώπης! Ο Mark Angelo έχει ήδη κάνει μουσικά βήματα και εκτός Ελλάδος, με live και συνεργασίες στο διεθνές περιβάλλον! Πραγματικά ευχαριστούμε την εταιρεία μας την Panik Records που μας εμπιστεύτηκε.

Ποιο στοιχείο του τραγουδιού σας ήταν αυτό που σας κέρδισε και το επιλέξατε για να διαγωνιστείτε?

Το τραγούδι αυτό γενικά μας φτιάχνει τη διάθεση… μας ξεσηκώνει! Σου λέει απλά να ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματα σου και να χορέψεις! Κάθε φορά που το ακούμε μας γεμίζει αισιοδοξία! Είναι ένα από αυτά τα κομμάτια που καταφέρνουν να σε παρασύρουν στο ρυθμό τους! Και ελπίζουμε να καταφέρουμε να σας παρασύρουμε όλους στο ρυθμό μας!!

Σας φοβίζει το γεγονός πως αν τελικά μας εκπροσωπήσετε εσείς στην Eurovision θα πρέπει να “αντιμετωπίσετε” και τα όποια σχόλια των άλλων χωρών λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης της χώρας;

Είμαστε μια χώρα γεμάτη ζωντάνια που ξέρει να περνά καλά και να διασκεδάζει παρά τις δυσκολίες των καιρών. Ως υποψήφια φέτος, αυτή την καλή ενέργεια της Ελλάδας θέλω να βγάλω προς τα έξω, είναι βασικό κίνητρο αυτό. Όσες και να είναι οι δυσκολίες, δεν υπάρχει φόβος, ο σκοπός μου είναι να βγάλω προς τα έξω την καλή μας ενέργεια, το κέφι μας και τη διάθεση μας για χορό!

Εμείς οι Έλληνες συνηθίζουμε να “στήνουμε” στην γωνία κάθε χρονιά τον καλλιτέχνη που μας εκπροσωπεί στην Eurovision. Είστε έτοιμοι για τα όποια σχόλια προκύψουν πριν ή και μετά την διεξαγωγή του διαγωνισμού;

Πραγματικά η κριτική είναι το τελευταίο πράγμα που μπορούμε να σκεφτούμε τώρα. Είμαστε όλοι πολύ συγκεντρωμένοι στο αποψινό αποτέλεσμα και ελπίζουμε να είναι μία καταπληκτική βραδιά!

Τέλος θα ήθελα να μου δώσετε 3 λόγους για τους οποίους θα πρέπει ο κόσμος να επιλέξει το δικό σας κομμάτι φέτος!

Γιατί οι Έλληνες είναι ένας λαός γεμάτος κέφι και αυτό ακριβώς λέμε και εμείς μέσα από το τραγούδι μας. Γιατί όσες αναποδιές και αν μας συμβαίνουν στο τέλος της μέρας μπορούμε ακόμα να χορεύουμε και να τραγουδάμε. Γιατί η μουσική είναι η γλώσσα που ενώνει όλους τους λαούς και για αυτό ακριβώς το λόγο το τραγούδι μας συνδυάζει 3 διαφορετικές μουσικές κουλτούρες, την Ιαπωνική και αυτές της Βόρειας και Ανατολικής Ευρώπης και σαν γέφυρα μας ενώνει και μας παρασύρει όλους στο ρυθμό του!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αποκλειστικό / Mark Angelo ft Josephine: Ως υποψήφιοι φέτος, αυτή την καλή ενέργεια της Ελλάδας θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω!”

Leave a Reply