Αποκλειστικό / Κρυσταλλία: Είναι ένα όμορφο κομμάτι που το πιστεύω πολύ, είναι η προίκα μου ανεξάρτητα απ’ το διαγωνισμό!

Mar 13, 2014 No Comments by

Ακόμη μια χρονιά σε ρυθμούς Eurovision…

Λίγες ώρες πριν τον Ελληνικό τελικό το Tralala.gr και η Σοφία Μπεκιάρη συνομιλεί με τους υποψηφίους και μέσα από πέντε ολόιδιες ερωτήσεις σας αφήνει να αποφασίσετε οι ίδιοι ποιον θα επιλέξετε να μας εκπροσωπήσεις φέτος!

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι τους αγαπάνε πολύ την χώρα μας και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό!

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ

Θα ήθελα ξεκινώντας να μου πεις τι ήταν αυτό που σε έκανε να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision?

Όπως έχω ξαναπεί σε συνέντευξη μου με φόβιζε γενικά το ενδεχόμενο συμμετοχής μου στο διαγωνισμό. Ήμουν αρκετά διστακτική ωστόσο όταν η εταιρεία μου η Platinum Records μου είπε ποιοι δημιουργοί θα έγραφαν το κομμάτι, αναφέρομαι στο κ. Νίκο Αντύπα και τον κ. Άρη Δαβαράκη, είπα “εδώ δεν μιλάς, απλά το κάνεις”! Είναι πολύ τιμητικό να σου γράφουν αυτοί οι καταξιωμένοι δημιουργοί. Επίσης, η πρώτη σκέψη ήταν πως αν θα πήγαινα θα ήθελα Ελληνικό στίχο. Θεωρώ πως πρέπει με κάθε ευκαιρία να προβάλουμε την Ελλάδα μας, εκτός από τις ομορφιές και τα αγαθά μας έχουμε και μια εκπληκτική γλώσσα και πολιτισμό.

Ποιο στοιχείο του τραγουδιού σου ήταν αυτό που σε κέρδισε και το επέλεξες για να διαγωνιστείς?

Είναι ένα όμορφο κομμάτι που το πιστεύω πολύ, είναι η προίκα μου ανεξάρτητα απ’ το διαγωνισμό. Μου δημιουργεί μία ανάταση κάθε φορά που το ακούω. Σαν να πηγάζει μέσα από τη μουσική φως και ενέργεια. Οι στίχοι με τη μουσική μαζί όταν το τραγουδώ και κλείνω τα μάτια μου, φέρνουν στο μυαλό μου την Ελλάδα και τις ομορφιές της!

Σε φοβίζει το γεγονός πως αν τελικά μας εκπροσωπήσεις εσύ στην Eurovision θα πρέπει να “αντιμετωπίσεις” και τα όποια σχόλια των άλλων χωρών λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης της χώρας;

Σε περίπτωση που έχω την τιμή να εκπροσωπήσω την χώρα μας μόνο σαν ευκαιρία μπορώ να το δω για να προβάλουμε την Ελλάδα μας, αυτή τη χώρα με την εκπληκτική γλώσσα και τον αξιοθαύμαστο πολιτισμό. Δεν έχουμε πάψει σαν λαός να αγωνιζόμαστε και να ονειρευόμαστε.. οπότε δεν έχω κάτι να φοβάμαι!

Εμείς οι Έλληνες συνηθίζουμε να “στήνουμε” στην γωνία κάθε χρονιά τον καλλιτέχνη που μας εκπροσωπεί στην Eurovision. Είσαι έτοιμη για τα όποια σχόλια προκύψουν πριν ή και μετά την διεξαγωγή του διαγωνισμού;

Βασικό μου μέλημα η αποψινή βραδιά! Να δώσω ότι καλύτερο έχω και να μεταφέρω στο κοινό όλη αυτή την όμορφη ενέργεια με την οποία με γεμίζει αυτό το τραγούδι! Όταν νιώθεις ευχαριστημένος με την προσπάθεια σου δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι την κριτική!

Τέλος θα ήθελα να μου δώσεις 3 λόγους για τους οποίους θα πρέπει ο κόσμος να επιλέξει το δικό σου κομμάτι φέτος!

Οι λόγοι που θεωρώ ότι σε κάνουν να αγαπήσεις αυτό το κομμάτι, είναι γιατί όπως σας είπα πριν, έχει τη δύναμη να φέρει μέσα από το στίχο και τη μουσική του μια ομορφιά, ένα φως, ανάταση, κάτι σαν καλπασμό, κάτι σχεδόν επαναστατικό, φεστιβαλικό! Αυτό το συναίσθημα θέλω να μεταφέρω στην υπόλοιπη Ευρώπη για την χώρα μας αν πάμε μαζί με την Ελλάδα!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αποκλειστικό / Κρυσταλλία: Είναι ένα όμορφο κομμάτι που το πιστεύω πολύ, είναι η προίκα μου ανεξάρτητα απ’ το διαγωνισμό!”

Leave a Reply