Αποκλειστικό / Κώστας Μαρτάκης: Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να δείχνουμε στο εξωτερικό ότι οι Έλληνες είναι ακόμα εδώ και άξιοι να κάνουν πράγματα!

Mar 13, 2014 No Comments by

Ακόμη μια χρονιά σε ρυθμούς Eurovision…

Λίγες ώρες πριν τον Ελληνικό τελικό το Tralala.gr και η Σοφία Μπεκιάρη συνομιλεί με τους υποψηφίους και μέσα από πέντε ολόιδιες ερωτήσεις σας αφήνει να αποφασίσετε οι ίδιοι ποιον θα επιλέξετε να μας εκπροσωπήσεις φέτος!

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι τους αγαπάνε πολύ την χώρα μας και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

Θα ήθελα ξεκινώντας να μου πεις τι ήταν αυτό που σε έκανε να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision?

Το έχω δηλώσει πολλές φορές και πραγματικά το πιστεύω, ότι αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για έναν καλλιτέχνη να εκπροσωπήσει τη χώρα του στο εξωτερικό. Εφόσον με την εταιρεία μου την Platinum Records καταφέραμε να βρούμε ένα τραγούδι που πίστεψα από την πρώτη στιγμή, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη χώρα μας. Πόσο μάλλον σε δύσκολες εποχές σαν αυτές που διανύουμε, που είναι ακόμα πιο σημαντικό να συνεχίσουμε να δείχνουμε στο εξωτερικό ότι οι Έλληνες είναι ακόμα εδώ και άξιοι να κάνουν πράγματα!

Ποιο στοιχείο του τραγουδιού σου ήταν αυτό που σε κέρδισε και το επέλεξες για να διαγωνιστείς?

Εμένα με συγκίνησε το τραγούδι από το πρώτο άκουσμα! Με άγγιξε ο στίχος, τον ένιωσα, το ότι αφήνουμε όλα τα δύσκολα πίσω, ότι έχει συμβεί και προχωράμε με το κεφάλι ψηλά, με δύναμη και πίστη…

Σε φοβίζει το γεγονός πως αν τελικά μας εκπροσωπήσεις εσύ στην Eurovision θα πρέπει να “αντιμετωπίσεις” και τα όποια σχόλια των άλλων χωρών λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης της χώρας;

Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να δείχνουμε στο εξωτερικό ότι οι Έλληνες είναι ακόμα εδώ και άξιοι να κάνουν πράγματα! Ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες όπως αυτές που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, θεωρώ ότι βάζοντας ο καθένας το “λιθαράκι” του, μπορούμε να συνεχίσουμε να προάγουμε τον πολιτισμό μας, ότι οικονομικές δυσκολίες και ότι ελλείψεις συμμάχων, μπορούν να παραβλεφθούν και να βγει ένα αντάξιο αποτέλεσμα για την Ελλάδα.

Εμείς οι Έλληνες συνηθίζουμε να “στήνουμε” στην γωνία κάθε χρονιά τον καλλιτέχνη που μας εκπροσωπεί στην Eurovision. Είσαι έτοιμος για τα όποια σχόλια προκύψουν πριν ή και μετά την διεξαγωγή του διαγωνισμού;

Όλη μου η προσοχή είναι στραμμένη στη σκληρή δουλειά για να δώσω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απόψε. Εφόσον έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό, θα είμαι ικανοποιημένος. Άλλωστε το έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι μπορούμε να κερδίσουμε πράγματα μέσα από την κριτική, φτάνει βέβαια να είναι σωστή κριτική, ειδάλλως απλά την αγνοείς.

Τέλος θα ήθελα να μου δώσεις 3 λόγους για τους οποίους θα πρέπει ο κόσμος να επιλέξει το δικό σου κομμάτι φέτος!

Πρώτα απ’ όλα γιατί το κομμάτι αυτό το πίστεψα από την πρώτη στιγμή και δεσμεύτηκα ότι θα το υποστηρίξω με όλη μου την ψυχή εάν η Ελλάδα επιλέξει να πάμε μαζί στην Eurovision! Και στη συνέχεια, για τους λόγους που με συγκίνησε και εμένα το κομμάτι όπως σας είπα νωρίτερα! Για την ξεσηκωτική Balkan Rock μουσική που μαζί με τον στίχο, νιώθω όταν το ερμηνεύω ότι, αφήνουμε όλα τα δύσκολα πίσω, ότι έχει συμβεί και προχωράμε με το κεφάλι ψηλά, με δύναμη και πίστη…

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αποκλειστικό / Κώστας Μαρτάκης: Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να δείχνουμε στο εξωτερικό ότι οι Έλληνες είναι ακόμα εδώ και άξιοι να κάνουν πράγματα!”

Leave a Reply