Αποκλειστικό / Freaky Fortyne ft RiskyKidd: Δε φοβόμαστε τίποτα, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα… Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για τη χώρα μας!

Mar 11, 2014 No Comments by

Ακόμη μια χρονιά σε ρυθμούς Eurovision…

Λίγες ώρες πριν τον Ελληνικό τελικό το Tralala.gr και η Σοφία Μπεκιάρη συνομιλεί με τους υποψηφίους και μέσα από πέντε ολόιδιες ερωτήσεις σας αφήνει να αποφασίσετε οι ίδιοι ποιον θα επιλέξετε να μας εκπροσωπήσεις φέτος!

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι τους αγαπάνε πολύ την χώρα μας και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό!

FREAKY FORTUNE FEAT RISKYKIDD

Θα ήθελα ξεκινώντας να μου πείτε τι ήταν αυτό που σας έκανε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision?

H πρόταση για τη συμμετοχή στον ελληνικό ήρθε πολύ ξαφνικά, όταν εμείς ετοιμάζαμε το τραγούδι μας για να κυκλοφορήσει, το άκουσε η Panik Records, τους άρεσε πολύ και μας έκαναν την πρόταση. Εμείς δεχτήκαμε αμέσως και με πάρα πολύ μεγάλη χαρά.

Ποιο στοιχείο του τραγουδιού σας ήταν αυτό που σας κέρδισε και το επιλέξατε για να διαγωνιστείτε?

Το κομμάτι μας “Rise Up” το έχουμε γράψει εξ ολοκλήρου εμείς. Έχει έναν αέρα αισιοδοξίας από τον ρυθμό του , τη μελωδία μέχρι τον στίχο. Ουσιαστικά λέμε ότι δεν τα παρατάμε , δεν σκύβουμε το κεφάλι , χαμογελάμε , ξεσηκωνόμαστε και σκεφτόμαστε αισιόδοξα.

Σας φοβίζει το γεγονός πως αν τελικά μας εκπροσωπήσετε εσείς στην Eurovision θα πρέπει να “αντιμετωπίσετε” και τα όποια σχόλια των άλλων χωρών λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης της χώρας;

Το ότι η χώρα μας βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση είναι γεγονός. Όχι δε φοβόμαστε τίποτα, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για τη χώρα και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πάντα με το κεφάλι ψηλά .

Εμείς οι Έλληνες συνηθίζουμε να “στήνουμε” στην γωνία κάθε χρονιά τον καλλιτέχνη που μας εκπροσωπεί στην Eurovision. Είστε έτοιμοι για τα όποια σχόλια προκύψουν πριν ή και μετά την διεξαγωγή του διαγωνισμού;

Προφανώς και έχουμε σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα αλλά με τον φόβο και το άγχος ότι κάποιος θα πει κάτι δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Όπως είπα και πριν , δε φοβόμαστε τίποτα και είμαστε πανέτοιμοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά σε περίπτωση που επιλεχθούμε να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα.

Τέλος θα ήθελα να μου δώσετε 3 λόγους για τους οποίους θα πρέπει ο κόσμος να επιλέξει το δικό σας κομμάτι φέτος!

Γιατί είμαστε νέα παιδιά με όρεξη και πιστεύουμε απόλυτα στο τραγούδι μας. Γιατί είναι ένα κομμάτι που συνδυάζει πολλά μουσικά στοιχεία dance , balcan και rap. To “Rise Up” σε ξεσηκώνει και σου λέει πως δεν πρέπει να τα παρατάς. Έτσι κ εμείς θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αποκλειστικό / Freaky Fortyne ft RiskyKidd: Δε φοβόμαστε τίποτα, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα… Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για τη χώρα μας!”

Leave a Reply