Άντζελα Δημητρίου, BO, Ελένη Χατζίδου διασκέδασαν στον Πάνο Κιάμο στο Posidonio!

May 29, 2018 No Comments by

Στέκι επωνύμων το Posidonio.

Βάζει φωτιά στη νύχτα, ο Πάνος Κιάμος στο κατάμεστο Posidonio μεταμορφώνοντας την κάθε βραδιά σε ένα ξέφρενο party! Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, ο Νικηφόρος, η Μαλού και οι Deevibes.

Το τραγούδι του Πάνου Κιάμου «Θέλω να σε ξαναδώ» με τον Super Sako Feat. Bo είναι το απόλυτο Hit! Στην πίστα του Posidonio, o Πάνος Κιάμος το ερμηνεύει παρέα με τον Dominic από τους Deevibes. Πρόσφατα όμως ο Πάνος Κιάμος το ερμήνευσε με τον Bo. Ο ράπερ Bo παρευρέθηκε στο Posidonio κι ο Πάνος Κιάμος τον προσκάλεσε στην πίστα όπου ερμήνευσαν την μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού «Θέλω να σε ξαναδώ».

Στο Posidonio διασκέδασε η πάντα λαμπερή Άντζελα Δημητρίου. Ο Πάνος Κιάμος την κάλεσε στην πίστα όπου τραγούδησαν ντουέτο και στη συνέχεια η Lady ερμήνευσε διαχρονικά τραγούδια της.

Στο Posidonio διασκέδασε και η Ελένη Χατζίδου με την παρέα της μεταξύ της οποίας ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο αλπικό σκι, Μαρία Σαμαρινού, που ήταν συμπαίκτρια με την Ελένη Χατζίδου στο Survivor2.

Ο Πάνος Κιάμος, στην καλύτερη καλλιτεχνική του περίοδο χαρίζει αστείρευτο κέφι με τις ερμηνείες του, τις μεγάλες επιτυχίες του, τις νέες: «Αλλού εσύ», «Χαρταετός», το τραγούδι του καλοκαιριού «Θέλω να σε ξαναδώ» αλλά και την χαρισματική του επικοινωνία.

Ο Νικηφόρος ξεσηκώνει με τις ερμηνείες του και τις δικές του επιτυχίες όπως και η Μαλού με την μοναδική φωνή της και στις δικές της επιτυχίες.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι πραγματικά μοναδικές!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Άντζελα Δημητρίου, BO, Ελένη Χατζίδου διασκέδασαν στον Πάνο Κιάμο στο Posidonio!”

Leave a Reply