Άννα Βίσση: “Νιώθω πιο πολύ καλλιτέχνης, παρά κριτής”

Feb 21, 2014 No Comments by

Η Άννα Βίσση μιλάει για τα talent shows και όχι μόνο…

Ποια είναι η άποψή της; Σε δηλώσεις της στην τηλεοπτική εκπομπή “Πρωινό mou” η αγαπημένη καλλιτέχνιδα εκφέρει τη γνώμη της για τα τηλεοπτικά talent shows, λέγοντας:

“Υπάρχουν χώροι που κανείς δεν ασχολείται καθόλου με την τηλεόραση. Πιστεύω πως υπάρχουν πραγματικά ταλέντα που μπορεί να μην τους ενδιαφέρει ο χώρος αυτός και ο τρόπος που προβάλλονται και θέλουν να ξεχωρίσουν μέσω αυτού. Δεν είμαι εναντίον τους και δικαίωμά τους. Είμαι ένας άνθρωπος που ζω το σήμερα, ρεαλιστικά και με υγεία. Προσωπικά θα προτιμούσα άλλους τρόπους, αλλά δεν τους κατηγορώ, διότι έχουν κι αυτά τον σκοπό τους κι έχουν βγει πολλά ταλέντα μέσα από αυτά. Απλά δεν μ’ αρέσει ο τρόπος που γίνονται”.

Όσο για το αν έχει δεχτεί προτάσεις να συμμετάσχει η ίδια στη θέση του κριτή, απαντά “Έχω δεχτεί προτάσεις από παντού, αλλά κάτι με κάνει στο τέλος και λέω όχι. Νιώθω πιο πολύ καλλιτέχνης παρά κριτής”.

Ακόμα αναφέρετε και στις επιτυχημένες εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο, για τη μουσικο-θεατρική παράσταση “Ένα ή Κανένα” λέγοντας πως “Είναι ένα στοίχημα που κερδίσαμε και χαιρόμαστε που βάλαμε έναν δυνατό και στέρεο λίθο για να συμβούν τέτοια πράγματα”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο video που ακολουθεί:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Άννα Βίσση: “Νιώθω πιο πολύ καλλιτέχνης, παρά κριτής””

Leave a Reply