Αφροδίτη Λιάντου: “Το να αρέσω εμφανισιακά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει και πολύ”

Nov 06, 2018 No Comments by

Η νεαρή τραγουδίστρια μιλά στην Ελεονώρα Μελέτη για όλα.

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη η καλλονή κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου και έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά και την κυκλοφορία του single της “Why”.

Η 19χρονη μίλησε στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” για την ενασχόλησή της με τη μουσική αλλά και όλα όσα την απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

“Πάντα μου άρεσε να τραγουδάω, ήμουν σε χορωδίες. Επειδή ήταν δύσκολο να προσανατολιστώ στο τι θέλω να κάνω, μου είπε η μητέρα μου ότι πρέπει να αποφασίσω τι θέλω να κάνω. Τότε ήθελα να κάνω και Φυσική. Τελικά άλλαξε αυτό, δεν ήμουν πολύ καλή μαθήτρια στη συνέχεια. Αλλά μόνιμη αγάπη μου ήταν η μουσική”.

Εκτός των άλλων, η Αφροδίτη σχολίασε και την επιλογή της να μην ξεκινήσει την καριέρα της μέσω συμμετοχής σε κάποιο talent show.

“Η πραγματικότητα ήταν ότι δεν νιώθω σίγουρη αν δεν έχω σπουδάσει κάτι να πάω σε ένα reality. Γιατί ξέρω ότι αν έρθω αντιμέτωπη με ηχολήπτες ή με μουσικούς που μπορεί να μου πουν κάτι που δεν στέκει στην πραγματικότητα, εγώ δεν θα το αναγνωρίσω ώστε να πω ότι δεν είναι έτσι. Οπότε θέλω να νιώσω σιγουριά, να το έχω σπουδάσει πρώτα και μετά να εκτεθώ σε κάτι τέτοιο. Το Why ας πούμε ήταν τελείως δικό μου, πήρα όλη την ευθύνη εγώ”.

Τέλος, μίλησε και για την εξωτερική της εμφάνιση η οποία έχει δικαιολογημένα ενθουσιάσει τους πάντες. “Το να αρέσω εμφανισιακά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Αλλά το να αρέσεις γι’ αυτό που βγάζεις σαν άνθρωπος, δηλαδή αυτά που γράφω είμαι εγώ. Είναι ένα κομμάτι δικό μου, πολύ σημαντικό για μένα”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αφροδίτη Λιάντου: “Το να αρέσω εμφανισιακά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει και πολύ””

Leave a Reply