«Πότε Θα Με Πας» | Το νέο τραγούδι του Γιάννη Αλεξάκη – καλλιτέχνη που “μάγεψε” το «The Voice»!

Oct 21, 2021 No Comments by

Ο Γιάννης Αλεξάκης, ένας από τους ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και music video «Πότε Θα Με Πας», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Πότε Θα Με Πας» είναι ένα σύγχρονο ερωτικό τραγούδι, σε μουσική Βασίλη Δαραμούσκα και στίχους Φώντα Θεοδώρου, δύο δημιουργών που έχουν γράψει επιτυχίες σπουδαίων καλλιτεχνών (όπως οι Νότης Σφακιανάκης, Βασίλης Καρράς, Νατάσα Θεοδωρίδου και Νίκος Οικονομόπουλος) και δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Γιάννη Αλεξάκη με αυτό το τραγούδι τους.

Το «Πότε Θα Με Πας» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που «ξετυλίγει» ένα love story με φόντο την Ακρόπολη, σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη.

Ο Γιάννης Αλεξάκης ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία και έχει σπουδάσει βυζαντινή μουσική, ορθοφωνία, φωνητική και μπουζούκι. Με τη συμμετοχή του στο «The Voice» έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και live εμφανίσεις. Με το νέο του τραγούδι, ο Γιάννης Αλεξάκης δείχνει για ακόμα μια φορά ότι ήρθε για να μείνει!

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Πότε Θα Με Πας» | Το νέο τραγούδι του Γιάννη Αλεξάκη – καλλιτέχνη που “μάγεψε” το «The Voice»!”

Leave a Reply